Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas, cel mai scump divorţ din ultimii ani?

 Adina Rosetti
.

Presa mondenă internaţională anunţă zvonuri privind despărţirea unuia dintre cele mai faimoase cupluri de la Hollywood: Catherine Zeta-Jones (43 ani) şi Michael Douglas (68).

 

The 40th Chaplin Awards Gala Honoring Barbra Streisand, New York, America - 22 Apr 2013

 

Potrivit revistei americane STAR, motivul principal al divorţului ar fi problemele de sănătate ale lui Catherine, care este diagnosticată cu „bipolaritate”, lucru ce face viaţa alături de ea extrem de dificilă. Pe de altă parte, şi Michael este departe de a fi un soţ model, el declarând recent că sexul oral a fost cauza principală a cancerului la gât de care suferă…

 

Oscar 2013

 

Adevărata miză a divorţului o reprezintă însă uriaşa avere a celor doi, estimată la peste 300 mili0ane de dolari. Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas s-au căsătorit în anul 2000 şi au împreună doi copii, Dylan Michael şi Carys Zeta.

Potrivit ultimelor zvonuri de la Hollywood, Douglas ar fi părăsit deja casa în care locuia alături de Catherine, dar şi cei doi copii ai lor.

 

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton