Cătălin Botezatu a împlinit 51 de ani! Ce motiv de tristeţe are designerul - VIDEO

 Pirvu Cristina
.

Cătălin Botezatu a împlinit pe data de 3 decembrie 51 de ani. Acesta a petrecut departe de ţara sa natală, de România! Deşi a primit o mulţime de felicitări, iată însă ce motiv de tristeţe a avut vedeta!

Designerul şi-a sărbătorit ziua de naştere în Polonia, la un celebru şi luxos hotel. A fost departe de ţara natală, de România, deoarece exact în aceea zi avea loc un concurs la care trebuia să fie prezent. Aşadar, ziua sa de naştere şi-a petrecut-o tot prin muncă.

Multe vedete de la noi i-au transmis urări deosebite. Printre acestea se numără Roxana Vancea, Barbara Langelloti, Roxana Nemeş, Claudiu Pavelin Gălătescu, Raluca Bădulescu.

Designerul a primit mii de felicitări, însă are un motiv de tristeţe. Dacă pe plan profesional toate îi merg foarte bine, din punct de vedere personal nu este tocmai aşa.

„Cadou am primit o petrecere în club, iar la micul dejun, conducerea hotelului a pus poza mea pe perete alături de mai mule celebrități care au vizitat hotelul. (…) Îmi doresc să fiu liniștit, să fiu sănătos. Dacă anul începe cu dreptul și din punct de vedere emoțional, acolo Sus cineva mă iubește. Am așteptat un telefon și o urare de la cineva, dar nu au venit. Am primit peste 10.000 de mesaje, de pe toate continentele și aceste lucruri mă fac fericit, chiar dacă nu am primit acel telefon pe care îl așteptam„, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Se pare că celebrul Cătălin Botezatu aştepta un mesaj de la o femeie, însă aceasta l-a dezamăgit. Oare a uitat de el chiar de ziua lui de naştere? Nu-i o situaţie complicată, designerul a dat întotdeauna dovadă de maturitate şi şi-a văzut de viaţa sa.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton