Cât de important este să respecți dress code-ul la un eveniment? Ovidiu Buta ne dă răspunsul

 Pirvu Cristina
.

Cât de important este să respecți dress code-ul la un eveniment? Este o întrebare care de multe ori ne-am pus-o. Uite cum este bine să procedezi!

Ovidiu Buta ştie cum trebuie să procedezi în cadrul unui eveniment care impune un anumit dress code.

„Este foarte important până la un punct. În clipa în care ești invitat, iar pe invitație îți apare indicat un dress code foarte clar, tu trebuie să-l respecți. E un semn de respect față de organizatori. Probabil ei au o viziune artistică, iar tu trebuie să te mulezi pe ceea ce își doresc ei la finalul acestui eveniment. Dar în același timp, dacă ești organizator și am primit o invitație, black tie, la ora cinci după amiază… Acela este momentul în care ori îl sari ori te duci la eveniment îmbrăcat cum vrei tu, pentru că este o aberație negândită. Asta cu dress code-ul trebuie folosită cu mare măsură. E exact ca și zahărul, trebuie să fii atent cât zahăr pui, pentru că de multe ori devine toxic. E bine să-l respecți, nu la evenimente, ci la nunți”, ne-a spus Ovidiu Buta în seria Interviurilor Viva!

Foto: Hepta, Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton