Cât costă tricoul purtat de Klaus Iohannis la plimbarea pe bicicletă. Preşedintele a celebrat Centenarul -FOTO

 Pirvu Cristina
.

Cât costă tricoul purtat de Klaus Iohannis. Preşedintele a făcut o plimbare cu bicicleta pentru a-și arăta susținerea pentru evenimentul „Pedalăm pentru România”, cel mai mare marș de acest fel, dedicat Centenarului. A atras toate privirile cu ţinuta sa foarte lejeră!

La început de săptămână, Klaus Iohannis s-a alăturat evenimentului „Pedalăm pentru România”. Preşedintele ţării a lăsat costumul elegant deoparte, cel pe care îl poartă la fiecare întâlnire oficială, şi a optat pentru o ţinută lejeră. A ales să încalţe o pereche de pantofi sport, foarte lejeri pentru a pedala, o pereche de pantaloni deschişi la culoare. În partea de sus a optat pentru un tricou cu mânecă scurtă, alb, de la un brand celebru.

Această bluză sport a asortat-o cu restul ţinutei. T-shirt-ul marca Adidas nu este foarte scump, şi-l poate permite multe persoane. Pe site-ul magazinului, unul asemănător poate fi găsit la preţul de aproximativ 270 de lei, în jur de 60 de euro.

Puţin după ora 8, preşedintele a ajuns la eveniment, a făcut câteva glume şi a declarat că ar trebui ca cetăţenii şia dministraţia să acorde o mai mare importanţă bicicliştilor.

„Cred că administraţiile ar face bine să acorde un pic mai multă atenţie bicicliştilor. Se lucrează la unele piste, este adevărat, dar e nevoie de mult, mult mai mult şi este nevoie de ceva ce poate apare, sunt semne bune, şi anume respectul în trafic', a declarat Iohannis, înainte de a participa la marşul pe bicicletă Pedalăm pentru România”, a declarat preşedintele ţării, conform Libertatea.

Klaus Iohannis, plimbare cu bicicleta pentru a susține marșul Pedalăm pentru România'Klaus Iohannis, plimbare cu bicicleta pentru a susține marșul Pedalăm pentru România'

Carmen Iohannis, schimbare de look

Până la prezidențialele din 2014, termenul de Primă Doamnă a fost unul prea puțin existent pe buzele românilor, soția președintelui Klaus Iohannis fiind cea care l-a readus în prim-plan. Fină și elegantă, aceasta îl completează pefect pe soțul ei. Acum, Carmen Iohannis a făcut o schimbare de look care i se potrivește perfect. Iată cum arată Prima Doamnă!

Foto: Libertatea, adidas.com 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton