Carmen Brumă – Căsătoria, un sport extrem

 Florentina Liutic
.

Sănătoasă, suplă și nici pe departe sătulă să tot fie întrebată care este secretul siluetei ei, Carmen Brumă îi încurajează pe cei care vor să îi urmeze exemplul spunându-le că recom-pensa de la capătul anevoiosului drum către un corp armonios este stima de sine.

 

Carmen1

 

Carmen Brumă – pantaloni scurți-scurți, picioare lungi-lungi – când ne-am întâlnit pentru interviul de față și i-am înmânat un buchet de flori. Ce am putea deduce de aici? În primul rând, că romantismul e o prezență discretă în viața lui Car­men și, în al doilea rând, că eu aș fi un bărbat romantic. Nu știu cum stăm cu prima parte a concluziei, dar în privința celei de-a doua soția mea sigur v-ar con­trazice. Așadar, aparențele înșală. În rest, cum arată Carmen? Excelent. Și nu vor­besc după fotografii, că nu s-au făcut încă pozele care să o arate la fel de bine ca în realitate. De ce e cu Mircea Badea? Fiind­că îi place să trăiască aventuros.

 

Am citit nenumărate articole des­pre felul în care arată Carmen Bru­mă, cum se menține în formă, cum a slăbit și ce mănâncă. Nu te-ai să­turat să fii întrebată doar ce mă­nânci și ce faci ca să arăți bine?

Nu. Asta e meseria mea. După apariția cărții cu programul 3S (Sănătoasă, Suplă, Sătulă), care s-a vândut în peste 250.000 de exemplare, am primit sute, mii de mesaje care spuneau „mi-ai schimbat viața, și acest lucru m-a emoționat foarte tare. Nenumărați oameni au ținut să-mi împărtășească povești similare cu a mea. Probabil cartea mea a avut succes fiindcă s-a născut dintr-o problemă reală; m-am adresat oamenilor pe limba lor, nu le-am dat definiții, nu le-am spus povești de mar­keting, nu am făcut promisiuni deșarte. Și nu, n-am cum să mă plictisesc fiindcă acest contact permanent cu oamenii care mă implică în poveștile lor, în viețile lor, făcându-mă parte din transformarea lor, mică sau mare, acest lucru mă alimentea­ză încontinuu. Și-mi place domeniul, mă interesează. Nu cred că e ceva superficial, chiar dacă așa ne-am obișnuit să privim ceea ce ține de aspectul fizic.

 

E o modă această preocupare pen­tru felul cum arătăm?

Începe ca o modă, ca și alergatul sau mer­sul la sală, dar devine un obicei și intră în mentalitate, în cultura de masă. Ceea ce e foarte bine. Contează mai puțin cum începe.

 

Continuarea în numărul de august al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 august

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton