Cântărețul Robin Thicke și modelul April Love Geary vor fi părinți. Ce frumos au dat vestea

 Popescu Alexandra
.

Cântărețul Robin Thicke (40) și modelul April Love Geary (22) vor fi părinți. Cei doi au făcut anunțul pe rețelele de socializare acolo unde au postat și prima fotografie cu bebelușul în burtica mamei sale.

Joi, April postat pe Instagram o imagine cu ecografia însoțită de mesajul: „Robin și cu mine suntem foarte încântați să vă anunțăm ca așteptăm un copil. Data când va veni pe lume este 1 martie, ziua de naștere a lui Alan (tatăl lui Robin).'

Potrivit TMZ, se pare că cei doi vor avea o fată. Robin mai are un băiat, în vârstă de 7 ani, Julian Fuego, din căsătoria cu Paula Patton, mariaj care a durat 10 ani.

Citește și: Kim Kardashian – dezvăluiri incendiare despre mariajul cu Kris Humphries: „Toată lumea a spus că am făcut-o pentru show…'

Thicke și Geary au început să se întâlnească la câteva luni după separarea cântărețului de fosta lui soție, în februarie 2014. Patton a depus actele de divorț în luna octombrie 2014, iar în martie 2015 divorțul a fost finalizat. La începutul acestui an, fostul cuplu a fost implicat într-o dispută privind custodia, însă pare că lucrurile s-ar fi rezolvat.

Robin și April au avut prima lor apariție publică la Festivalul de Film de la Cannes, în mai 2015, după mai bine de un an de relație.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton