Cântărețul Johnny Hallyday a murit!

 Stamen Diana
.

Unul dintre cei mai cunoscuți rockeri francezi a murit. Johnny Hallyday s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul.

Vestea tragică a fost dată chiar de soția artistului francez. Se pare că Johnny Hallyday suferea de cancer pulmonar și nu a mai rezistat bolii. „Scriu aceste rânduri şi nu-mi vine să cred. Dar este adevărat. Soţul meu nu mai este cu noi. Ne-a părăsit în această noapte, aşa cum şi-a trăit întreaga viaţă, cu curaj şi cu demnitate', a declarat soția rockerului francez.

Numele său real era Jean-Philippe Smet, iar de-a lungul vieții sale a reușit să vândă aproximativ 100 de milioane de exemplare ale albumelor sale. Artistul a primit titlul de Cavaler al Legiunii de Onoare din partea preşedintelui Jacques Chirac în anul 1997.

Despre Johnny Hallyday

Johnny Hallyday s-a lansat la începutul anilor 60`, iar acesta s-a remarcat prin faptul că interpreta piese rock`n`roll în limba franceză. Francezii îl numeau pe artist 'Johnny al nostru'. Din discografia sa: Rock a Memphis (1975, Philips); La Terre Promise (1975, Philips); Derriere l’Amour (1976, Philips); A Partir de Maintenant… (1980, Philips); Entre Violence et Violon (1983, Philips); Rock’n’Roll Attitude (1985, Philips); Gang (1986, Philips); Cadillac (1989, Philips); Lorada (1995, Philips); A la vie, a la mort ! (2002, Mercury); Ma Vérité (2005, Mercury); Le Coeur d’un homme (2007, Warner Music France); Ça ne finira jamais (2008, Warner Music France); Jamais seul (2011, Warner Music France).

Johnny HallydayJohnny Hallyday


FOTO: Hepta

Diana Stamen 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton