Când va începe emisiunea Gabrielei Cristea. Totul a fost pus la punct

 Stamen Diana
.

Gabrielea Cristea se întoarce în televiziune, după o lungă absență. Prezentatoarea TV este nerăbdătoare să revină pe micul ecran și se pregătește intens pentru asta. Mulți se întrebau când va începe emisiunea Gabrielei Cristea de pe Antena Stars, iar așteptarea a luat sfârșit.

Cât timp a fost în concediu de maternitate, Gabriela Cristea a stat în permanență cu fetița ei, Bella Victoria Margot. Emisiunea 'Te iubesc de nu te vezi' va începe mai repede decât ați fi crezut, pe 28 mai va fi prima ediție. Emisiunea care va fi difuzată pe Antena Stars va fi de tip dating-show, în cadrul emisiunii oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Mă simt pregatită 100%. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase și constructive pentru telespectatori', a declarat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea

Gabriela Cristea

Emisiunea 'Te iubesc de nu te vezi' va fi difuzată de luni până sâmbătă, începând cu ora 18.45, pe Antena Stars. Cei care își caută jumătatea se pot înscrie acum pentru a participa la cel mai așteptat dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi'.

Citește și: Gabriela Cristea, la Antena Stars! Detalii exclusive despre emisiunea ei: ce rol va avea Tavi Clonda!

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton