Cameron Diaz, o viaţă amoroasă intensă: "Mă gândesc că oricine a fost înşelat. Nimeni nu scapă!"

 Pirvu Cristina
.

Cameron Diaz, o viaţă amoroasă intensă. Superstar și divă a anilor ‘90, Cameron Diaz a dispărut brusc din lumina reflectoarelor, de când s-a căsătorit. Recent, actrița a devenit din nou subiect de presă, însă dintr-un motiv total neașteptat – se pare că, la 45 de ani, va deveni mamă!

Blondă, subțire și cu niște ochi de culoarea peruzelei, Cameron Diaz, cu aerul ei adolescentin, uneori ușor distrat, alteori de femeie fatală, a făcut furori în cinematografie în anii ‘90 și la începutul anilor 2000. O asociezi fără să vrei cu personajul ei iconic din „Îngerii lui Charlie și poți să o numești, parafrazând un alt film celebru de-al său, Cameron cea cu vino-ncoaʹ. A apărut în atâtea comedii romantice, care rulează și acum non-stop pe micul ecran, încât nici nu-ți dai seama că, de fapt, de câțiva ani buni, actrița nu a mai jucat în niciun film. Să fie oare de vină mariajul cu rockerul Benji Madden și dorința de a face un copil, cum încearcă unii să insinueze?

A jurat să nu se mărite

Viața ei amoroasă poate deveni subiect de film, dar probabil că până și ei i-ar fi greu să-și joace propriul rol, deoarece Cameron a avut o mulțime de iubiți și nu a fost scutită nici de probleme și nici de infidelitate… Actrița a avut relații cu Justin Timberlake, Jared Leto, Matt Dillon, Carlos de la Torre, dar și cu Alex Rodriguez, actualul iubit al lui Jennifer Lopez, pe lista sa de cuceriri figurând multe alte nume celebre, dar neconfirmate. Concluzia atâtor încercări de a-și găsi fericirea a fost însă una destul de amară. Iată ce spunea Cameron acum patru ani: „Am 41 de ani. Le-am văzut pe toate. Mă gândesc că oricine, femeie sau bărbat, a fost înșelat. Nimeni nu scapă. Cu toții ne comportăm urât, toți avem de-a face cu oameni care se comportă rău cu noi. Acolo unde este însă un sfârșit este și un început. Nu știi niciodată cine este persoana pe care urmează s-o întâlnești, de cine te vei atașa. Nu poți să-ți pierzi timpul gândindu-te cum ar fi putut să fie sau cum ai fi vrut să fie. Deși mult timp actrița nici nu a vrut să audă de căsătorie, iar despre copii – nici atât, iată că noul bărbat din viața ei i-a dat planurile peste cap.

„Suntem ca două boabe într-o păstaie”

Cameron spune despre cel ce i-a devenit soț, Benji Madden (38 de ani), chitaristul formației Good Charlotte, că a știut că îi este sortit din clipa în care l-a văzut. Cei doi s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii private, la locuința lor din Beverly Hills, în compania câtorva prieteni apropiați, iar Cameron s-a îndreptat spre altar pe ritmurile melodiei „Stardust a lui Nat King Cole. Domnișoare de onoare i-au fost bunele ei prietene Drew Barrymore și Nicole Richie – cumnata lui Benji și cea care le-a făcut cunoștință. Iată ce spune Cameron despre unicul bărbat care a reușit să o aducă în fața altarului, deși jurase să nu se mărite: „Suntem atât de diferiți unul de celălalt, dar împărtășim aceleași valori. Suntem ca două boabe într-o păstaie și îndeajuns de ciudați unul pentru altul… Soțul meu a reușit să îmi arate nu cum e să fii parte dintr-o relație, ci egalul celuilalt. Și am învățat atât de multe de la el. Mă uit la el în fiecare zi și mă inspiră. Mă simt atât de norocoasă. Deși nu se dă în vânt după declarații în social media, Benji i-a scris soției sale, anul trecut, când Cameron a împlinit 45 de ani, un mesaj impresionant: „La mulți ani frumoasei mele soții!Simt că sunt cel mai norocos bărbat în viață. Nu cred că cineva ar putea cunoaște vreodată profunzimea, bunătatea și compasiunea pe care le experimentez în fiecare zi alături de femeia mea unică – sunt alături de tine până la sfârșit, iubito!. Declarația pe care a făcut-o însă Benji într-un interviu – „Iubesc copiii! – arată clar care este punctul nevralgic al căsniciei lor. Deși a afirmat în nenumărate rânduri că nu-și dorește copii, iată că, găsind bărbatul potrivit, ceasul biologic al lui Cameron a început să ticăie!

Îşi doreşte cu disperare un copil

„Niciodată nu am spus NU la nimic în viață. Dacă voi dori copii la un moment dat, îi voi face. Nu sunt o fată bătrână care nu a avut copii. Pur și simplu sunt OK așa. Știu ce alegeri am făcut. Sunt genul de persoană care trăiește clipa, declara Cameron, pentru „The Telegraph, acum patru ani, dar asta era înainte de a-l întâlni pe Benji. În ultimii ani, actrița nu a mai jucat în filme, însă scrie constant pe un site de lifestyle și a scos și două cărți de succes despre un stil de viață sănătos, părând cumva că se pregătește pentru rolul de mamă. Chiar dacă a declarat nu o dată că își iubește vârsta și că nu și-ar mai dori să aibă 20 de ani, Cameron s-a confruntat însă cu o mare problemă – nu reușea să rămână însărcinată, motiv pentru care ea și Benji au fost văzuți de mai multe ori intrând în diverse clinici de fertilizare. Acum ceva vreme, apropiații cuplului declarau că cei doi își doresc cu disperare un copil, fiind dispuși chiar să adopte. Iată însă că, recent, în presa internațională a explodat bomba: „Cameron Diaz este însărcinată la 45 de ani!. S-au scris deja sute de articole pe această temă, actrița fiind urmărită peste tot de paparazzi, iar mișcările sale, studiate în amănunțime, pentru a fi descoperite gesturi specifice femeilor însărcinate. Până acum, Cameron nu a confirmat vestea, dar uneori și tăcerea este un răspuns.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton