Cabral, dezgustat de petrecerile de la mare, de 1 Mai. "Incredibil! Inadmisibil! Intolerabil!"

 Pirvu Cristina
.

Cabral e dezgustat de petrecerile de la mare, de 1 Mai. Prezentatorul TV a avut o reacţie destul de acidă după ce a văzut felul în care s-au desfăşurat party-urile pe litoralul românesc. Merge şi el la mare de 1 Mai, însă îi place să sărbătorească altfel. Declaraţiile sunt surprinzătoare!

Felul în care au petrecut românii la mare de 1 Mai l-a lăsat rece pe Cabral, prezentatorul de la „Ce spun românii”. A reacţionat pe blogul său, acolo unde a spus că i s-a părut incredibil felul în care oamenii s-au distrat, cum ar fi comandat şampanie de 100.000 de euro.

„Mi se pare fenomenal de naiv să crezi că cineva va da vreodată 100.000 de euro pe o șampanie în România. De ce crezi că ar plăti cineva atât pe o zeamă cu bule? Pentru glorie? Ai impresia că dacă-și cumpără unu sticla aia vor exploda bărbații din club în urale și aplauze necontrolate? Femeile o să-și smulgă cu dinții bikinii unele de pe altele și se vor arunca nebunele pe el? Se vor degrabă apuca ospătarii să-i cioplească statuie din cabanos la masă? Nu, taică. Nu dă pe bune nimeni 100.000 euro pe o șampanie. Nu la noi. Și nu acum. Nu mai credeți toate poveștile.”, a notat el.

Din punct de vedere profesional, Cabral este un om realizat. El se poate considera şi cel mai mândru tată, fiica lui îi aduce numai bucurii și nu are deloc probleme cu ea, chiar dacă este la vârsta adolescenței. Anii trec, iar schimbările sunt din ce în ce mai evidente. Inoke Ibacka adoră să călătorească, dar și să facă poze.

Cabral, la Dunăre de 1 Mai

De la 14 ani merge de 1 Mai la mare, însă niciodată nu a mai văzut situaţia de anul acesta. E revoltat de ce sunt femeile prea dezbrăcate, de ce sunt bărbații beți, de ce să dai nu știu câte mii de euro pe o șampanie?.

„Merg la mare de 1 mai de la 14 ani. Nopți nebune, petreceri nesfârșite, iubiri de câteva zile, alcool, baie în mare, râsete și – uneori – lacrimi, răsărit pe plajă cu nisip în încălțările umede puse pe un șezlong rupt lângă care nu știi cum ai ajuns. Anul ăsta n-am mai ajuns, am preferat apa dulce. De Dunăre. 🙂 Petrecărețul, gălăgiosul, simpaticul, certărețul, cocalarul, iubitorul, rockerul, bogatul, housărul, exhibiționistul, strâmtoratul… toți – și încă mulți alții – sunt în habitatul lor natural la mare, de 1 mai.

Nu spun că e bine. Nu spun că e rău. Spun doar cum este. Ce mi se pare fascinant este cum se poziționează toți cei care nu merg de 1 mai la mare… față de ce se întâmplă. De 1 mai. La mare. Mi se pare fascinant cum mulți dintre cei care nu merg de 1 mai la mare sunt foarte porniți împotriva a ce se întâmplă acolo.”, a mai completat el.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton