Brigitte Sfăt are un nou iubit: "Am început o altă relaţie. Ilie Năstase este liber să-şi refacă viaţa"

 Pirvu Cristina
.

Brigitte Sfăt are un nou iubit. Bruneta şi Ilie Năstase se află în plin proces de divorţ. Sunt separaţi de o bună perioadă de timp, dar despărţirea lor în acte încă nu s-a pronunţat. Brigitte a scris acum şi a recunoscut oficial că are o nouă relaţie. Iată ce spune vedeta despre iubit!

Brigitte a explicat faptul că ea nu se mai poate împăca cu Ilie Năstase, căsnicia lor nu mai funcţiona. Ea a decis să accepte pe altcineva în viaţa s. Vrea să fie fericită, asta îi doreşte şi fostului tenisman.

„Dragii mei, după cum ştiţi, în februarie am decis să introduc divorţul, iar în tot acest timp am încercat în nenumerate rânduri să reparăm ceea ce nu mai mergea în căsnicia noastră. Din păcate, poate şi datorită temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil. Drept pentru care, în momentul actual eu am decis să merg pe alt drum şi am început o altă relaţie. Din acest moment, Ilie este la fel de liber să îşi refacă viaţa. Vreau să îi mulţumesc încă o dată pentru faptul că a fost cel mai magnific bărbat din viaţa mea, că alături de el m-am simţit iubită ca o adevărată prinţesă şi îi doresc sincer să fie fericit.”, a scris Brigitte Năstase pe Instagram.

Brigitte Sfăt este nevoită să se descurce singură după despărțirea de Ilie Năstase

Brigitte Sfăt muncește de dimineața până seara pentru a se putea întreține pe ea, dar și pe cei doi copii ai săi. Vedeta a depus actele de divorț și s-a separat definitiv de Ilie Năstase, bărbatul cu care era căsătorită de ani buni. Brigitte recunoaște că îi este mult mai greu acum cu banii, însă nu se plânge absolut deloc.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton