Brad Pitt și Jennifer Aniston ar forma, din nou, un cuplu. S-au dat de gol

 Pirvu Cristina
.

Brad Pitt și Jennifer Aniston ar forma, din nou, un cuplu. O veste de mari proporţii a apărut tocmai peste Ocean. Se pare că Jennifer şi Brad şi-au mai dat o şansă şi sunt din nou împreună. Toate acestea au venit după ce ambii au divorţat, Brad de Angelina şi Jennifer de Justin Theroux. Pare că vechile sentimente au revenit, iar Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au împăcat.

Presa internaţională anunţă că cei doi se iubesc din nou. O cunoscută revistă a oferit publicităţii toate detaliile idilei. Pe coperta publicaţiei este chiar o fotografie cu cei doi, îmbrățișați și sărutându-se pasional. Printre informaţiile oferite, Jennifer şi Brad ar fi împreună datorită lui George Clooney, el fiind cel care i-ar fi cuplat pe cei doi.

Jennifer Aniston este o femeie liberă, la fel şi Brad Pitt, care a divorţat de Angelina alături de care are şase copii. S-a zvonit acum că ea s-ar căsători un un miliardar britanic. 

„Acest lucru îi va frânge inima (n.r. Angelinei Jolie), cu siguranță. Este momentul de care se temea de luni de zile. Mai ales având în vedere că Brad și Jen trăiesc o a doua poveste de dragoste ruptă din basme, în timp ce ea este singură', a anunţat un apropiat al celor doi, conform Star.

Nu ştim cu certitudine dacă este adevărat, unii sunt de părere că este o farsă, că poza cu cei doi ar fi lucrată în programe de editare. Când vine însă vorba de reunirea celor dintre Jennifer Aniston și Brad Pitt, nimeni nu e mai fericit decât Jane, mama actorului. 

Jennifer Aniston i-a întâlnit pe copiii lui Brad Pitt

Brad Pitt (54), a fost căsătorit cu Jennifer Aniston (48) cinci ani și cu Angelina Jolie (42) doar doi, după o relație de 10 ani, însă chiar dacă a trecut mult timp de la prima căsătorie și, între timp, actorul a devenit tatăl a șase copii, iată că relația lui cu fosta soție (căsătorită și ea cu actorul Justin Theroux de aproape trei ani) este acum una dintre cele mai bune. Nu același lucru se poate spune însă și despre cele două foste doamne Pitt, care, se știe, nu se agreează deloc.

Abia după divorțul de Angelina însă actorul a înțeles cu adevărat prin ce a făcut-o să treacă pe Jennifer și și-a cerut iertare de la fosta sa soție.

Jennifer a fost impresionată de scuzele fostului ei soț, iar de atunci, relația dintre ei doi s-a relaxat mult și au continuat să țină legătura, însă până acum Jennifer nu i-a cunoscut copiii lui Brad.

https://www.youtube.com/watch?v=Fx_zQujsN68

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton