Brad Pitt și Angelina Jolie s-ar fi împăcat: „S-au prăbușit unul în brațele celuilalt. Au fost multe lacrimi”

 Popescu Alexandra
.

La un an de când au anunțat că divorțează, Brad Pitt și Angelina Jolie s-ar fi împăcat după ce s-ar fi întâlnit în locuința unui prieten și ar fi discutat despre relația lor.

În septembrie, anul trecut, cuplul Brangelina șoca o lume întreagă după ce au anunțat că se despart după mai bine de 12 ani de relație și 2 de mariaj. Acum, potrivit surselor, cei doi s-ar fi împăcat după ce ar fi discutat pentru prima dată față în față. Se pare că, în urma discuției, amândoi ar fi decis să-și mai dea o șansă relației.

Ian Halperin, un biograf al cuplului, a spus pentru The Mail că întâlnirea dintre Brad și Angelina a avut loc în locuința unui prieten, în Hollywood.

„Brad a făcut primul pas, iar apoi s-au prăbușit unul în brațele celuilalt. Au fost multe lacrimi, nimic nu a mai fost lăsat pe masă', a spus Ian Halperin.

„În acel moment ei au decis să facă un nou început. A fost o întâlnire „de la Iisus' care a marcat începutul unei noi faze în relația lor.'

Biograful a mai adăugat că Angelina și Brad lucrează la „reconcilierea cuplului' și au decis să urmeze ședințe intensive de reabilitare și consiliere spirituală în încercarea de a-și salva relația.

Citește și: E oficial! Kate Middleton este însărcinată cu al 3-lea copil

Ruptura dintre cei doi a venit după ce, în timpul unui zbor din Franța către Los Angeles, anul trecut, Brad a avut un conflict verbal cu fiul cel mare, Maddox, forțând-i să aterizeze la un alt aeroport. După acel incident, prietenii lor nu au crezut că se mai poate repara ceva, însă timpul a ajutat la punerea lucrurilor într-o altă perspectivă.

„Angie a fost foarte, foarte furioasă în legătură cu incidental din avionul privat dintre Brad și Maddox, a aruncat cu tot ce avea în el. A fost toxic. Am vorbit cu mulți oameni apropiați lor, prieteni și familie, și niciunul nu vedea cum ar putea cei doi să își revină. Dar amândoi au realizat că sunt mai fericiți împreună decât separat. Odată ce au clarificat lucrurile, totul a început să se îmbunătățească', a mai spus biograful.

Ian Halperin a mai susținut că Brad și Angelina se compară cu Richard Burton și Elizabeth Taylor, care au avut o faimoasă relație volatilă și s-au căsătorit și au divorțat de două ori.

„Astăzi, amândoi se simt foarte poztivi. Angelina crede că ei sunt noii Burton și Taylor. Ei nu pot trăi împreună, dar nici separat. A lucrat foarte mult la ea însăși după incidental din avion, la fel și Brad. Sunt încă îndrăgostiți unul de celălalt.'

Cu toate astea, vestea nu înseamnă că anulează divorțul, biograful susținând că cuplul își dorește un nou început și vor reseta lucrurile din momentul în care au fost cei mai fericiți.

„Amândoi consider că divorțul nu este cel mai rău lucru care li se poate întâmpla. Este doar o bucată de hârtie și simt că odată ce divorțul se va încheia, vor avea o foaie nouă și vor putea să înceapă o nouă viață.'

Vestea împăcării vine după ce Angelina a recunoscut că nu vrea să fie singură.

„Nu-mi place să fiu singură. Nu este ceva ce eu vreau. Nu este nimic drăguț în asta. Este doar greu. Câteodată poate pare că pot să le duc pe toate, dar, de fapt, eu încerc să trec prin zile. Emoțional a fost un an foarte dificil!', spunea Angelina pentru The Telegraph.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton