Bogdan Vlădău s-a căsătorit civil cu Gina Chirilă

 Popescu Alexandra
.

Bogdan Vlădău și iubita sa Gina Chirilă au făcut cel mai important pas în relația lor și au spus cel mai hotărât „da', luni, în fața ofițerului de stare civilă.

E oficial! Unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc s-a căsătorit după aproape 4 ani de relație. Bogdan și Gina s-au cununat civil, luni, chiar de ziua de naștere a Ginei. Alături le-au fost, așa cum era de așteptat, prietenii și familia, iar Victor Slav și Aureliu Surulescu nu puteau lipsi de la un eveniment atât de important. Mai mult, ei l-au dat de gol și au publicat o fotografie de la primărie.

„Există miracole!! Azi Vlădău a zis DA!', a scris Victor pe Instagram în dreptul unei fotografii în care Bogdan și Gina ascultă cu interes ceea ce le transmite ofițerul stării civile.

Citește și: Cum arată dormitorul Danei Rogoz

Imedit după ceremonie, Vlădău a postat și el o fotografie alături de prietenii săi și de certificatul de căsătorie. „Am făcut-o!', a scris Bogdan pe Instagram.

Bogdan Vlădău este împreună cu Gina Chirilă de aproape 4 ani. În trecut, acesta s-a mai iubit cu Mădălina Ghenea, Iulia Vântur sau designerul Mihaela Drafta.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton