Bobby Păunescu, în doliu! Mesajul trist transmis de afacerist

 Stamen Diana
.

Bobby Păunescu este în doliu după moartea lui Neagu Djuvara. Afaceristul și-a exprimat sincerele regrete printr-un mesaj postat pe Facebook.

Soțul lui Alice Peneacă îi mulțumește regretatului istoric pentru tot ceea ce a învățat de la el. 'Domnul Neagu Djuvara… sper să poată să ne ajute mai mult din paradis! Vă mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la dumneavoastră!', a scris Bobby Păunescu pe una dintre rețelele de socializare.

Neagu Djuvara a murit

Istoricul s-a stins din viață joi, 25 ianuarie, la vârstă de 101 ani. Neagu Djuvara a devenit în anul 1937 licențiat la Sorbona, în istorie, iar în 1940 și-a luat doctoratul în drept la Paris. Trei ani mai târziu, și-a reluat studiile de filozofie la Sorbona, unde obține în 1972 doctoratul de stat. În 1987 a obținut Diploma Institutului Național de Limbi și Civilizații Orientale (INALCO) din Paris.

Istoricul a participat la al Doilea Război Mondial, la campania din Basarabia și Transnistria ca elev-ofițer de rezervă (iunie-noiembrie 1941), fiind rănit în apropiere de Odessa.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton