Blake Lively i-a făcut cea mai haioasă urare lui Ryan Reynolds de ziua lui. Imaginea care i-a debusolat pe internauți

 Popescu Alexandra
.

Ryan Reynold a împlinit 41 de ani, iar cea mai haioasă urare a venit chiar de la soția sa, Blake Lively, care a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj extrem de amuzant, însoțit de o fotografie care i-a făcut pe unii să își pună semne de întrebare.

Pusă pe soții și probabil sătulă ca unii să îi confunde pe Ryan Reynolds cu frumușelul Ryan Gosling (doar pe amândoi îi cheamă Ryan, sunt blonzi și extrem de șarmanți), Blake a postat pe pagina sa de Instagram o imagine cu Gosling care arată cu degetul către Reynolds, însă soțul actriței se vede doar foarte puțin, ceea ce i-a amuzat teribil pe internauți.

Vezi și: Oana Zăvoranu face dezvăluiri surprinzătoare: „Mi s-a întâmplat ca anumite femei din showbiz să îmi facă avansuri' Iată cum a reacționat!

„La mulți ani, iubitule!', a scris Blake în dreptul imaginii, iar comentariile au fost pline de umor. „Dulce răzbunare! Foarte bine!', a scris unul dintre fani.

Blake Lively și Ryan Reynold sunt căsătoriți din anul 2012 și au împreună doi copii. Cei doi ne emoționează de foarte multe ori cu declarațiile de dragoste pe care și le fac în public, dar ne amuză și cu gesturile haioase.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton