Beyonce - declarație de dragoste pentru Jay Z cu ocazia aniversării a 9 ani de căsătorie. Imagini emoționante!

 Popescu Alexandra
.

Beyonce a lansat un nou videoclip pentru piesa „Die With You' cu ocazia aniversării a nouă ani de căsătorie cu Jay Z.

Clipul lansat marți seară nu este unul profesional, ci foarte emoționant și conține imagini din arhiva personală a cuplului cu momentele importante din viața lor. Fanii au putut vedea imagini de la cererea în căsătorie, de la nuntă, dar și de la nașterea fetiței lor, Blue Ivy, în vârstă de 5 ani. Melodia împreună cu videoclipul reprezintă o declarație de dragoste pentru Jay Z, iar Beyonce i-a dedicat-o cu ocazia aniversării a nouă ani de la căsătorie.

💙 4.4.17 💙

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Printre mulțimea de prieteni și fani care le-au făcut urări celor doi artiști s-a numărat și mama lui Beyonce, care a publicat o fotografie de la nunta fiicei sale pe Instagram. Acesteia nu îi vine să creadă că au trecut deja 9 ani.

Piesa a fost lansată pe 4 aprilie 2015, cu ocazia aniversării a 7 ani de căsnicie, însă acum i-a adăugat și un clip plin de emoție.

Artista a mai publicat pe Instagram și o fotografie cu tatuajele pe care și le-au făcut pe deget cu cifra 4, ziua în care s-au căsătorit.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Beyonce și Jay Z s-au căsătorit în 2008, însă nu au dezvăluit prea multe detalii de la nuntă. Ceremonia a fost una restrânsă la care au luat parte prietenii apropiați și familia și a avut loc în cartierul Tribeca din New York, într-un penthouse. Cei doi au împreună o fetiță, Blue Ivy (5 ani), iar Beyonce este acum însărcinată cu gemeni.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Beyonce, gest impresionant pentru o fată bolnavă de cancer

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton