Barbra Streisand și-a clonat cățelușa... în dublu exemplar!

 Oana Pantazi
.

Uneori, dragostea pentru animăluțul de companie preferat depășește orice barieră și, în anumite cazuri, devine chiar de domeniul SF-ului. Acesta este și cazul actriței Barbra Streisand, care nu s-a putut obișnui cu pierderea cățelușei sale, Samantha, și a clonat-o… în dublu exemplar!

Barbra Streisand

Barbra Streisand

 

Anul trecut, celebra actriță și-a pierdut cea mai dragă companioană, o cățelusă din rasa Coton de Tulear, care i-a fost alături nu mai puțin de 14 ani și a luat o decizie cel puțin stranie pentru cei mai mulți dintre noi – aceea de a-și clona animăluțul de companie… Doar că Barbra Streisand și-a clonat cățelușa în dublu exemplar! Într-un interviu acordat revistei Variety, Streisand a povestit că a luat decizia de a preleva celule din gura și stomacul iubitei sale Samantha, care a murit anul trecut. Actrița a fost atât de atașată de prietena ei patrupedă albă și pufoasă, încât s-a decis să încerce o abordare științifică destul de controversată – clonarea – pentru a o readuce la viață pe Samantha prin intermediul unor descendenți identici din punct de vedere genetic. Așa au intrat în familia actriței două repliciperfecte ale cățelușei rasa Coton de Tulear, două  fetițe albe și pufoase Miss Violet și Miss Scarlet, care îi țin acum companie celeilalte cățelușe a actriței, Miss Fanny, care este o „verișoară îndepărtată' a lor.

Samantha, cățelușa de care Barbra Streisand nu s-a putut despărți...

Samantha, cățelușa de care Barbra Streisand nu s-a putut despărți…

Barbra Streisand povestește că cele două cățelușe au totuși personalități diferite, dar că „aștept să crească, pentru a vedea dacă au ochii ei căprui și seriozitatea ei'. Întrebată cum le deosebește pe cele două cățelușe identice, actrița a spus că pe Miss Scarlett o îmbracă în hăinuțe roz, iar pe Miss Violet, în haine de culoarea lavandei și astfel reușește să nu le încurce. Cu siguranță, în timp, fetițele actriței își vor învăța numele, iar atunci nu va mai fi cazul să stea îmbrăcate chiar și în casă.

Miss Scarlett, Miss Violett și Mis Fanny – cele două clone și verișoara lor.

Nu putem spune cât de moral e să te joci de-a divinitatea și cât de OK pentru sănătatea psihică a cuiva e să-și vadă câinele murind și înviind de câteva ori de-a lungul vieții, dar se pare că Barbra Streisand e foarte fericită cu alegerea ei…

Citește și: Mama lui Victor Slav a ajuns pe masa de operație! Ce s-a întâmplat cu soacra Biancăi Drăgușanu

Oana Pantazi

Foto: Instagram, Twitter

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton