Băieţelul cântăreţei Adda a împlinit un an! Uite ce frumos l-au sărbătorit pe Alexandru

 Pirvu Cristina
.

Alexandru, fiul artistei Adda şi a lui Cătălin Rizea, a împlinit duminică un an de când mama sa l-a adus pe lume. Au sărbătorit fericitul moment în familie, iar cântăreaţa a avut un mesaj special pentru băieţel.

Adda şi-a dus toată familia la părinţi, la Târgul Mureş. Acolo au celebrat duminică ziua lui Alexandru, mezinul familiei, dar şi a străbunicului său, care poartă tot numele Alexandru. Artista a scris un mesaj special în mediul online şi a încărcat mai multe poze pe Instagram.

„Încerc să descriu în cuvinte cât de mult te iubesc și cât de fericită și binecuvantată sunt că te am, dar nu am cum. Iubirea mea pentru tine nu poate fi măsurată. Cuvintele sunt prea mici. Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă! La mulți ani!!! 1 AN”, a scris Adda în mediul online.

Ce atrage atenţia în mod deosebit este imaginea în care străbunicul îşi ţine nepotul în braţe, ambii au în faţă câte un tort special.

„Alexandru şi Alexandru. Strănepotul şi Străbunicul ❤️ 🙏' a mai adăugat vedeta.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton