Au fost de nedespărțit, dar acum abia se mai văd. Ce s-a întâmplat cu fetele de la A.S.I.A.

 Stamen Diana
.

Cu siguranță nu există persoană din România care să nu fi auzit măcar o dată de trupa A.S.I.A. Fetele erau pe val la începutul anului 2000, însă acum nu se mai știe aproape nimic despre ele. Fiecare s-a orientat spre altceva, iar timpul nu le mai permite să se întâlnească.

Sorana Darclee este singura care a mai rămas în lumina reflectoarelor după ce trupa A.S.I.A. s-a destrămat. Artista ne-a spus că a rămas foarte bună prietenă cu fetele din formație și că știe de fiecare ce face, deși nu se întâlnesc prea des.

'Am rămas foarte bună prietenă cu fetele de la A.S.I.A., nu vorbim foarte des, vorbim destul de rar ce-i drept. Ne urmărim una pe alta, deci știm ce facem. Dacă se întâmplă cumva o minune să ne aducă împreună, ne întâlnim cu o mare plăcere. Suntem la fel de gălăgioase și avem și mai multe lucruri de povestit. După o întâlnire de 5 minute cu fetele de la A.S.I.A. dormi două zile, e nebunie generală', a mărturisit Sorana Darclee.

Citește și: Sorana Darclee, schimbare radicală de look. Artista ne-a dezvăluit toate secretele ei de beauty

Irina Nicolae a născut o fetiță

Pe data de 2 februarie 2018, Irina Nicolae a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. În vârstă de 40 de ani, vedeta a devenit mamă pentru prima oară. 'Irina este mămică. Nu am apucat să vorbesc cu ea, o mai urmăresc așa pe Instagram. Am tot zis că o sun, dar nu am avut când că nu am știut când e pe lângă cea mică și când doarme și nu aș vrea sub nicio formă să o trezesc. Sunt fericită pentru ea pentru că este un lucru pe care l-a dorit de foarte mulți ani. Cred că este acel lucru care a făcut-o o femeie completă și cu adevărat fericită.', ne-a mai spus Sorana Darclee, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!.

Citește și: Sunt veri, dar nu se văd. Sorana Darclee a vorbit despre relația pe care o are cu Ștefan Bănică Jr.: 'Sângele apă nu se face'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton