Ashley Graham, colăcei, celulită şi o atitudine super sexy

 Pirvu Cristina
.

Are 1,75 metri, în jur de 90 de kilograme, colăcei, celulită și o atitudine super sexy. Frumoasa brunetă câștigă o mulțime de bani de pe urma formelor sale, fiind unul dintre cele mai faimoase modele plus size.

90-60-90 nu sunt măsurile în care se înscrie Ashley, însă acest lucru nu o împiedică să fie un model de succes. Vedeta de 30 de ani a fost descoperită de către scouter-ul unei agenții de modele în anul 2000, în timp ce făcea shopping într-un mall din Nebraska, orașul său natal, și a cunoscut destul de rapid succesul. A apărut pe copertele Vogue, Harpers Bazaar sau Elle, a defilat în costum de baie în cadrul Fashion Week-urilor, a pozat provocator pentru Sports Illustrated, a filmat scene sexy alături de Joe Jonas în clipul trupei DNCE „Toothbrush și este una dintre cele mai admirate modele din lume. Peste 5 milioane de persoane îi urmăresc fiecare postare urcată pe contul de Instagram, iar la ora actuală este cel mai bine plătit model plus size. Revista Sports Illustrated a făcut un pas mare în 2016, când, pentru prima dată, a ales să pună pe copertă un model plus size. „Ştiu că formele mele sunt sexy şi vreau ca toţi să înţeleagă că şi ale lor sunt. Nu există niciun motiv să ne ascundem sau să ne ruşinăm, mărturisea Ashley. Frumoasa brunetă a devenit o inspirație pentru femeile cu siluete plinuțe din lumea întreagă, ea învățându-le să se simtă bine în propria piele și să pună sănătatea pe primul plan: „Este important să te accepți atunci când te privești în oglindă, pentru că, la sfârșitul zilei, rămâi doar tu cu tine.. De altfel, aceasta obișnuiește să posteze imagini neprelucrate, în care nu se sfiește să-și dezvăluie celulita sau vergeturile. „Nu m-am ferit să-mi folosesc silueta plinuță ca să atac subiecte tabu, precum celulita, a spus modelul într-un interviu pentru revista Vogue. Ceea ce-și dorește însă cel mai mult Ashley este să schimbe lumea, în numele tuturor femeilor care poartă haine plus size. De aceea, promovează folosirea modelelor cu forme generoase pe podiumurile de modă și creează haine și costume de baie plus size, iar împreună cu alte patru modele a fondat ALDA, o fundație care își propune să schimbe percepția oamenilor despre frumusețe. În plus, merge deseori prin licee, unde vorbește cu adolescentele despre cât de important este să îți iubești corpul și să îl accepți așa cum este, indiferent de ceea ce spun cei din jur.

Ashley Graham

În urmă cu câteva luni, Ashley  a lansat și o carte autobiografică, „A New Model: What Confidence, Beauty and Power Really Look Like („Un nou model: cum arată cu adevărat încrederea, frumusețea și puterea), în care povestește despre umilințele pe care și ea le-a suferit în copilărie și adolescență chiar în propria familie, deoarece era prea grasă. Tatăl ei a fost primul care a jignit-o, considerând-o nu doar prea grasă, ci și lipsită de inteligență. „Cred cu adevărat că părinții trebuie să știe că ei sunt cei care modelează viitorul copiilor. Cuvintele au putere. Lucrurile pe care ți le spui ție, ca părinte, chiar și cele pe care i le spui, fie și o singură dată, copilului tău, acesta le preia și îl urmăresc toată viața, a concluzionat Ashley. Din fericire, mama sa i-a fost alături permanent, sfătuind-o, astfel încât să nu se lase doborâtă de afirmațiile și privirile răutăcioase ale celor din jur.

Ashley Graham

Acum este unul dintre cele mai bine plătite modele din lume și pozează în costum de baie cu o lejeritate uimitoare. Iar din august 2010, este căsătorită cu Justin Ervin, un regizor mulatru super sexy, pe care l-a cunoscut în 2009 într-o biserică și care o iubește fix așa cum este: sexy și sigură pe ea, chiar și la 90 de kilograme.

Adina Vîlcea

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton