Așchia nu sare departe de trunchi: cât de bine seamănă Randi cu tatăl său!

.

Oricâte drumuri ar avea de făcut prin țară cu concertele, Randi are grijă să nu treacă prea mult timp fără să-și fi vizitat părinții la Pitești. De la mama sa, profesoară de canto, a moștenit talentul artistic, iar de la tată trăsăturile fizice. Vezi mai jos cât de bine seamănă artistul cu tatăl său și cum se înțeleg cei doi.

cât de bine seamănă Randi cu tatăl său

După cum se poate vedea din fotografii, Randi seamănă mult cu tatăl său, de la care a moștenit nu doar trăsăturile fizice, ci, conform propriilor declarații, și noțiunile de disciplină și modestie. Într-un interviu pentru revista Viva!, ediția de aprilie, întrebat de ce nu i s-a urcat celebritatea la cap, Randi declara: 'Am fost modești, suntem și acum modești, venim dintr-o familie simplă din punct de vedere material și nu ne-a luat capul faptul că am ajuns să ne permitem anumite lucruri. Ai mei erau profesori, de fizică și canto. Cred că dacă aș fi luat-o un pic pe lângă cursul meu firesc, tata sau frate-meu mi-ar fi dat câte una.'

cât de bine seamănă Randi cu tatăl său

Artistul este foarte apropiat de tatăl său, profesor de fizică, pe care îl consideră un model de urmat în viață. Dacă de la aceasta a moștenit mai mult trăsăturile și mai puțin inclinația spre fizică, de la mama sa, profesor de canto, a moștenit fără îndoială talentul muzical. Sub îndrumarea mamei, Randi a studiat pian și canto încă din copilărie.  'Întotdeauna voi fi recunoscător pentru familia mea, care m-a susținut și încurajat să îmi îndeplinesc visurile. Dar cel mai important lucru pe care l-am învățat de la părinții mei este ce înseamnă să fiu om. Și cred că ăsta este cel mai frumos cadou pe care ți-l pot face părinții tăi: să îți transmită anumite valori după care să te ghidezi în viață', a declarat Randi despre familia lui. Artistul are o relație foarte bună și cu fratele său, Alex, împreună cu care a pus bazele studioului pe care îl dețin împreună, Famous Production, și cu care se vede zilnic și acasă. Cei doi frați și-au luat case unul lângă altul, în aceeași curte.

Randi a gătit cozonaci de Paște

În ciuda cuvintelor frumoase pe care le are de spus față de părinții săi, Randi nu este scutit de muncile casei atunci când îi vizitează pe aceștia în orașul natal, Pitești. Artistul a fost nevoit să contribuie la pregătirile pentru masa de Paște, în sarcina sa revenind prepararea cozonacilor. Randi a petrecut circa 40 de minute frământând aluatul, până i s-au încleștat degetele, așa cum menționează în clipul postat pe Instagram, dar merge la sală aproape zilnic, deci proba de rezistență a trecut-o cu brio.

 

Recent, Randi a lansat o nouă piesa, #FanaMea.

Foto: Viva, PR

Citește și:

Mama Deliei a scăpat un detaliu despre fiica ei. Artista își dorește cu disperare un copil, dar nu se prea întâmplă

Angelina Jolie e geloasă pe Neri Oxman, noua cucerire a lui Brad Pitt!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton