Apariţiile vedetelor la plajă: cele mai bune şi cele mai puţin reuşite look-uri

 Pirvu Cristina
.

Multe vedete internaţionale şi-au expus corpul la plajă. Unele au avut apariţii de invidiat, altele au şocat cu trupul lor mai puţin tonifiat!

Lady Gaga a avut la început de an o apariţie WOW. Cântăreaţa, al cărui nume real este Stefani Joanne Angelina Germanotta, are 31 de ani. APARIŢIE: cea mai sexy.

Alessandra Ambrosio este fotomodel şi nu dă greş niciodată. Mereu face furori când apare pe plajă, în costume de baie minuscule. Are 36 de ani. APARIŢIE: best.

Katharine Mcphee este cântăreaţă şi actriţă. Nu s-a ferit să îşi arate recent trupul. APARIŢIE: sexiest celebrity bikini bods.

Charlize Theron şi-a arătat trupul pe plajă, de Thanksgiving acolo unde se relaxa împreună cu copiii ei. APARIŢIE: best.

Bella Thorne este gata să înfrunte valurile! Vedeta în vârstă de 20 de ani arată demenţial în costum de baie. APARIŢIE: best.

Lindsey Lohan a fost surprinsă în Mykonos încercând să prindă câteva raze de soare. Nu e în cea mai bună formă. APARIŢIE: cea mai rea.

Nicole Scherzinger şi-a arătat toate formele în Los Angeles. Apariţie: best.

Lisa Rinna, star TV şi soţia actorului Harry Hamlin, şi-a făcut un selfie în bikini, de curând. APARIŢIE: am 53 de ani.

Adam Sandler se pare că şi-a ajutat prea mult copiii să mănânce Happy Meal. APARIŢIE: worst.

Selena Gomez are un trup de invidiat. Are şi dreptate să poarte un costum minuscul, conform flipboard.com. Are ce arăta. APARIŢIE: best.

Maria Shriver arată bine la 47 de ani, dar doar din faţă. Are foarte multă celulită  pe picioare: APARIŢIE: worst.

Foto: Hepta, Instagram, Twitter

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton