Antonio Banderas şi Melanie Griffith se iubesc ca-n prima zi!

 Adina Rosetti
.

Chiar de ziua lui, Antonio Banderas a participat, împreună cu soţia lui, Melanie Griffith, la o gală de caritate (Starlite Gala) ce a avut loc într-o staţiune exclusivistă din sudul Spaniei. Uite cât de bine le stă împreună celor doi, după mai bine de 17 ani de când formează un cuplu!

 

Gala Starlite Marbellla

 

Foto: Hepta

 

Chiar pe 10 august, când a împlinit 53 de ani, Antonio Banderas a participat la o gală caritabilă din Marbella, împreuna cu soţia sa, Melanie Griffith (56 ani). Cei doi au pozat împreună pe covorul roşu, în ipostaze tandre, aratând tuturor că iubirea rezistă, chiar şi după 17 ani de căsătorie!

 

 

Gala Starlite Marbellla

 

Banderas şi Griffith s-au cunoscut în 1995,  pe platourile de filmare ale filmului Too Much, şi un an mai târziu s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc la Londra. Cei doi au împreună o fată, Stella Banderas, iar Melanie Griffith mai are doi copii, din căsătoriile anterioare.  Actriţa are pe braţul drept un tatuaj cu numele soţului ei.

 

Gala Starlite Marbellla

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton