Antonia a apelat la o schimbare destul de... dureroasă. Și-a pus piercing în sâni!

 Popescu Alexandra
.

Antonia este una dintre cele mai cool și sexy mame din showbiz, dar și una dintre cele mai excentrice. Vedeta și-a uimit fanii cu silueta sa la doar câteva luni de când l-a născut pe Akim, iar acum șochează din nou: se pare că și-a pus piercing în sfârcuri.

Antonia și Alex Velea se completează perfect. El și-a acoperit aproape întregul corp cu tatuaje, iar ea a apelat la un trend destul de excentric și… dureros: piercingul în sfârcuri, sau cel puțin asta observăm într-o imagine pe care vedeta a postat-o pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Elena Gheorghe a fost externată. Iată cum arată vedeta la doar 5 zile de când a născut!

În fotografie, Antonia poartă un tricou alb și pentru că nu are sutien pe ea, se poate distinge un piercing la unul dintre sâni, însă, judecând și după alte imagini apărute în presă, se pare că artista a optat pentru un dublu piercing. Acum nu știm dacă este o alegere definitivă sau nu, însă putem spune că arată foarte hot cu noua schimbare.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton