Anne Hathaway vorbește despre discriminările de la Hollywood: „Hollywood nu este un loc al egalității!”

 Popescu Alexandra
.

Anne Hathaway este una dintre puținele actrițe care vorbesc despre inegalitatea dintre sexe la Hollywood. Aceasta recunoaște cu vehemență că femeile sunt discrimante pe platourile de filmare.

De curând, atunci când a jucat pentru „Ocean 8', Anne a realizat cât de diferit s-a simțit atunci când a fost înconjurată doar de femei pentru prima dată. Într-un interviu pentru revista Elle, actrița vorbește despre Hollywood și inegalitatea dintre femei și bărbați.

Hollywood nu este un loc al egalității. Nu spun asta cu furie sau judecând; este un fapt statistic. Și chiar dacă am jucat în unele filme în care femeia era în centrul atenției, nu am fost niciodată într-un film ca acesta. Te face să conțientizezi modul în care te schimbi atunci când ți se potrivește un scenariu', a spus Anne Hatheway.

Nu este mai bine sau mai rău sau corect sau greșit. Dar aici sunt anumite lucruri care te fac să înțelegi alte lucruri în funcție de experiența pe care o ai în comun … probabil este ușor pentru bărbați să vină totul de la sine. Să fiu pe platourile de filmare unde sunt singura care posedă acea ușurință este cu adevărat altceva. Este o alternativă narativă frumoasă', a mai adăugat Anne.

Se pare că experiența la filmări doar alături de femei a făcut-o să se simtă mult mai în largul ei, chiar dacă a avut roluri mărețe în filme și alături de bărbați. În plus, consideră că sexul masculin este mult mai favorizat la Hollywood.

Actrița a mai vorbit și despre modul în care căsătoria cu Adam Shulman i-a schimbat viața.

El mi-a schimbat abilitatea de a mă simți confortabil în lume', a spus Anne. „Am nevoie de soțul meu, unicitatea lui și dragostea specifică m-au schimbat.'

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Anne Hathaway a făcut publică prima fotografie cu fiul său

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton