Andreea şi Cabral Ibacka – 8 ani de dragoste cu scântei

 Florentina Liutic
.

Opt ani împreună din care cinci de căsătorie, 200 de mii de kilometri în aceeași mașină, 14.500 de SMS-uri și cine mai știe câte răfuieli amoroase. Am făcut bilanțul relației dintre Andreea și Cabral Ibacka și am ajuns la concluzia fermă că flacăra iubirii durează mai mult de trei ani dacă știi când să pui paie pe foc.

 

Cabral&Andreea

Recunosc, sunt puțin stre­sată. Să vă explic: mâine re­vista VIVA! pleacă în tipar, iar astăzi se face shootingul de copertă cu Andreea și Cabral Ibacka. La fel și in­terviul pe care urmează să îl citiți și de care sunt direct responsabilă. De ce azi? Pentru că cei doi au fost în vacanță și abia aseară s-au întors în București. Ar fi tre­buit să am interviul gata, dar se pare că nu m-am obișnuit cu ritmul de funcționare al vedetelor. Așa că iată-mă la opt dimineața, în drum spre complexul rezidențial Am­ber Gardens din Otopeni, unde are loc shootingul. Am zis că sunt -20 de grade afară? Acum am zis. Ajung la locație și o găsesc pe Andreea pe jumătate ma­chiată. La scurt timp, apare și Cabral cu ceva de mân­care pentru micul dejun. „Mi-ai luat iaurt? Ai uitat, nu-i așa?, începe rutina de tachinări dintre cei doi. „Cel mai simpatic cuplu din showbiz, așa le zice toată lumea. Adevărul e că sunt simpatici: el editează un video de la munte pentru blogul lui, ea își mai face un selfie pentru blogul ei, și din când în când își trimit „com­plimente. Dar când e de pozat împreună, gata, se pun pe treabă… mă rog, pe năz­bâtii. Cinci ore mai târziu, iată-ne rămași toți trei la masă să „facem vorbele. Mai mult ei, că mie mi s-au încleștat fălcile de atâta râs.

 

La un moment dat, tu, Ca­bral, îți invitai cititorii de pe blog să își măsoare relațiile în lucruri făcute împreună. Vă propun să încercăm exercițiul acesta. Ce înseamnă pentru voi opt ani de relație?

Cabral: În primul rând ar fi vreo 150 de mii de kilo­metri împreună cu mașina. Dacă pui că la noi o vacanță înseamnă între 12 și 15 mii de kilometri, plus vreo 5 mii cât mai ieșim pe aici, prin zonă… Am făcut și vacanțe de 18 mii de kilometri. Vara asta am mers în Serbia, Croația, Muntenegru, am luat feribotul până la Bari, apoi am urcat Italia până sus de tot, Slovenia, Croația și iar Serbia. Când am fost în State la fel, am luat o mașină din L.A. și am mers de ne­buni, deșertul Nevada Las Vegas, Marele Canion, San Francisco și ne-am întors iar în L.A. Ne și organizăm pentru că fata conduce și ea foarte bine și atunci… (către Andreea, care ni se alătură în discuție) Făceam calcule­le: ce înseamnă în cifre opt ani de chin. Și am zis că sunt cam 150 de mii de kilometri cu mașina.

Andreea: 150 de mii de ki­lometri mi se pare puțin, în opt ani. Cred că mai degra­bă vreo 200 de mii.

C: Mai sunt după aia 300 de weekend-uri împreună.

A: 20 de kilograme pe plus.

C: Vezi că ești… (către mine) 844 de certuri…

 

Și împăcări?

C: 842 de împăcări. Două lipsă.

A: 50 de fire albe. SMS-uri?

C: Ia să vedem: sunt 2.990 de zile ori cinci SMS-uri pe zi…

A: Am stat 3.000 de zile îm­preună?!

C: Da, mi-ai mâncat 2.990 de zile din viață! Aia e. SMS-uri vin cam 14.500.

A: Ori 0,7 cenți. (râd amân­doi) Lasă că dacă nu te cu­plai cu mine cheltuiai și mai mulți bani pe sms-uri, că dădeai același SMS de dor la toată lista.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton