Andreea Raicu și Virgil Ianțu au o legătură apropiată de peste 15 ani. Totul a început în 2002. Iată imagini de atunci!

 Oana Popoiag
.
Andreea Raicu și Virgil IanțuAndreea Raicu și Virgil Ianțu

Andreea Raicu a postat recent pe Instagram o fotografie cu Virgil Ianțu, de care o leagă o prietenie veche, încă din perioada în care au prezentat împreună Big Brother. În fix aceleași ipostaze apropiate poza bruneta alături de Ianțu și în urmă cu peste 15 ani. Imaginile vorbesc de la sine!   

Andreea Raicu și Virgil Ianțu sunt prieteni vechi, legătura lor începând în urmă cu circa 15 ani, pe când prezentau împreună emisiunea-fenomen Big Brother. Chiar dacă prieteniile în showbiz sunt adesea trecătoare, iată că în cazul lor timpul nu a făcut decât să sudeze relațiile.

Andreea Raicu și Virgil Ianțu sunt prieteni de peste 15 ani

Drept dovadă, Andreea, care de ceva vreme și-a relansat proiectul online, după o perioadă profesională foarte dificilă, a fost recent vizitată la noul birou de vechiul său prieten. Profitând de ocazie, aceasta a postat în social media o fotografie cu ei, însoțită de mesajul: 'Când prietenii vor să știe cu adevărat ce faci nu țin cont de nimic și vin peste tine la birou….și bine fac.' Ca un bun amic, Virgil a urcat pe Instagram aceeași fotografie, alături de un mesaj emoționant: 'Lista prietenilor nu trebuie să fie mare, ci formată din oameni pe care te poți baza oricând! Andreea este unul dintre acești oameni la care eu țin foarte mult. P.S. Mi-a plăcut mult noul tău birou! Succes!

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Meghan Markle e însărcinată pentru prima oară? Prinţul Harry s-a dat de gol

Vedeta care a fost la fel de bine plătită ca Andreea Esca. Încasa lunar 20.000 de euro

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton