Andreea Marin, despre viaţa de elevă a Violetei: "Este un copil cu anumite înclinaţii!"

 Pirvu Cristina
.

Andreea Marin are o relaţie foarte specială cu Violeta, fiica sa! Micuţa are rezultate foarte bune la şcoală! Iată cât de mândră s-a arătat vedeta de reuşitele fetiţei!

Vedeta a povestit într-un interviu că Violeta este motivul fericirii sale, mai mult decât atât, poartă o poză de a ei în portofel oriunde merge. Violeta este la şcoală, însă este cu doi ani şi jumătate mai mică decât colegii săi, ea a mers de la 4 ani şi jumătate. Are rezultate bune, îi plac limbile străine şi se implică în multe activităţi, iar la unele mai este ajutată şi de Andreea Marin.

Citeşte şi: Alina Pușcaș îmbracă din nou rochia albă de mireasă

Andreea Marin, despre viaţa de elevă a Violetei

„A avut un an foarte bun la școală și sunt foarte mândră de ea. Nu vreau să exagerez, vreau să-și trăiască copilăria. Când a fost întrebată ce-și dorește, ea a spus că nu este pretențioasă. M-a uimit. Nu s-a mai întâmplat acest lucru în anii trecuți, semn că s-a maturizat. Cred că este un copil fericit cu viața pe care o are. Este un copil cu anumite înclinații, în ceea ce privește limbile străine. A scris de curând un scenariu pentru o piesă de teatru cu colegii ei,” a declarat Andreea Marin.

Foto:

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton