Andreea Marin, despre anul 2017: "A fost bun pentru că am divorţat!"

 Pirvu Cristina
.

Andreea Marin a dezvăluit că anul 2017 a fost unul fericit pentru ea. A avut un motiv serios pentru care a făcut o asemenea declaraţie la începutul lui 2018!

Vedeta trăieşte o relaţie de dragoste cu Andrei Brâncoveanu. Au petrecut sărbătorile împreună şi s-au bucurat de momentele frumoase. Ei bine, Andreea Marin a trecut peste toate clipele din trecut, anul 2017 a fost unul bun pentru ea tocmai pentru că a divorţat.

Andreea Marin, care s-a separat de cel de-al treilea soț al său, medicul turc Tuncay Ozturk, în februarie anul trecut, a fost întrebată cum a fost anul 2017 pentru ea. Răspunsul a venit rapid și a uimit.

„2017 a fost un an bun pentru mine', a dezvăluit Andreea Marin.

„N-ai divorțat în 2017?', a fost întrebarea reporterului.

„Și ce dacă? De-aia a fost bun', a răspuns fosta zână a surprizelor.

Andreea Marin, despre anul 2017

Andreea Marin a vorbit și despre fiica ei, Violeta, pe care o are din mariajul cu Ștefan Bănică Junior.

„A avut un an foarte bun la școală și sunt foarte mândră de ea. Nu vreau să exagerez, vreau să-și trăiască copilăria. Când a fost întrebată ce-și dorește, ea a spus că nu este pretențioasă. M-a uimit. Nu s-a mai întâmplat acest lucru în anii trecuți, semn că s-a maturizat. Cred că este un copil fericit cu viața pe care o are. Este un copil cu anumite înclinații, în ceea ce privește limbile străine. A scris de curând un scenariu pentru o piesă de teatru cu colegii ei', a declarat Andreea Marin la emisiunea „Răi Da Buni'.

Andreea Marin, din nou mamă

Întrebată dacă ar vrea să evină mamă din nou, Andreea Marin nu a dat deloc înapoi. Vedeta nu spune nu, dimpotrivă, o aşa binecuvântare ar face-o fericită.

„Bineînţeles. Cred că orice femeie ar trebui să gândească aşa. Mai ales că acum vârsta nu mai este un impediment. Femei la 40 de ani şi 50 aduc pe lume copii sănătoşi. Nu văd de ce să gândeşti într-un mod în care să afecteze devenirea negativistă. Da, sunt deschisă la asta. Sigur ca da.”, a mai completat vedeta.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton