Andreea Marin confirmă căsătoria cu Tuncay Ozturk

 ileana
.

După ce ieri Tuncay Ozturk a dezvăluit căsătoria cu Andreea Marin printr-un mesaj postat pe Facebook, astăzi a venit randul vedetei să confirme mariajul, dorind însă să păstreze discretia asupra acestui moment atât de special.

Andreea Marin și Tuncay Ozturk„Sper să întelegeţi de ce am ales să stau departe de telefon sau de internet şi să trăiesc aceste zile aşa cum simt: în linişte, iubire şi pace sufletească. Aveam nevoie să fiu cu mintea şi cu inima doar lângă cele două suflete atât de importante pentru mine, în intimitate. Pentru familia noastră, aceasta a fost cea mai bună alegere.

Vă mulţumesc pentru că-mi întelegeţi nevoia de discreţie, mi-am dorit să trăiesc momentul nostru frumos şi sensibil doar la adăpostul vieţii noastre private, fără fast, simplu şi cu decenţa potrivită amândurora. i, dacă alegerea mea este să nu intru în detalii cu privire la acest moment important pentru cuplul nostru, sper să îmi înţelegeţi şi această alegere şi nevoie sufletească.

 

Andreea MarinA şvrea tare mult să vă rog să nu vă supăraţi pentru faptul că nu îmi doresc interviuri cu privire la căsătorie, nu este lipsă de respect, ci doar o dorinţă profundă de a păstra puritatea unui asemenea moment. Mulţumesc pentru fiecare gând bun, vă îmbrăţişez, cu respect şi aceeaşi dăruire, Andreea.”

Andreea Marin şi  medicul fizioterapeut turc Tuncay Ozturk s-au căsătorit, se pare, pe 22 decembrie, chiar de ziua de naştere a Andreei, după doar nouă luni de relaţie. Cei doi au plecat într-o scurtă lună de miere în Qatar, revenind astăzi în ţară.

 

Andreea Marin a mai fost căsătorită de două ori, ultimul mariaj, cel cu Ştefan Bănică durând 7 ani. Andreea şi  Ştefan, care au împreună o fetiţă de 7 ani, şi-au anunţat separarea printr-un anunț pe Facebook în primele zile ale lui 2013.

 

Foto: Facebook, arhiva Viva!

 

Citește și mesajul lui Tuncay Ozturk despre căsătoria cu Andreea Marin!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton