Andreea Marin, aspru criticată de fanii săi: "Nu fi arogantă!"! Ce răspuns le-a dat vedeta

 Pirvu Cristina
.

Andreea Marin a fost aspru criticată de fanii săi după ce a încărcat în mediul online o imagine cu un mesaj sugestiv! Vedeta nu s-a ferit şi le-a răspuns imediat! Nu este prima dată când vedeta caută să clarifice ceea ce fanii săi nu înţeleg!

Andreea Marin are aproximativ 1 milion şi jumătate de urmăritori pe Facebook. Asta face ca vedeta să aibă parte de foarte multe reacţii în urma fotografiilor, clipurilor sau mesajelor pe care le postează. De cele mai multe ori le răspunde, pe mulţi dintre ei i-a şi ajutat de fiecare dată când a putut.

Le citeşte şi mesajele pe care i le trimit în privat, după cum a declarat de mai multe ori. De data acesta, vedeta şi-a primit criticile din partea fanilor.

Andreea Marin, aspru criticată de fanii săi

În weekend, Andreea Marin lucrează. Nu ia o pauză de la proiectele sale şi nici de la evenimentele la care este invitată. Sâmbătă ea s-a pregătit atent cu ajutorul profesioniştilor şi a plecat spre Oradea, acolo unde a prezentat „Gala Campionilor”. A scris şi un mesaj pe Facebook.

„Cine se trezește de dimineață, departe ajunge, așa că m-am deșteptat cu noaptea-n cap, s-ajung unde se agață harta României în cui! Diseară, sunt gazdă Galei Campionilor organizată la Oradea , onorând performanțele columbofililor din întreagă țară. Oaspeți din diverse colțuri ale lumii vin în România cu acest prilej, iar anul trecut evenimentul a fost o sărbătoare. Abia aștept! Pe curând! Un gând bun! , a scris Andreea Marin sâmbătă pe Facebook. 

Fanii au reacţionat: „Harta în cui se agaţă la Sighetu Marmaţiei  aşa ştiam…”. Vedeta nu s-a ferit şi i-a spus ce crede. „Era o metaforă, dar oricum eu pot să o agăţ unde vreau eu, nu?:)”. Urmăritorii au considerat că vedeta le-a răspuns în mod ironic. „Nu fi arogantă!”

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton