Andreea Marin - 2001 versus 2017! Apariţii uimitoare ale vedetei - FOTO

 Pirvu Cristina
.

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete de la noi. A prezentat ani la rând „Surprize surprize”, iar acum se concentrează asupra proiectelor sale. Din tinereţe îşi dorea să fie o femeie de afaceri!

Are o fetiţă minunată, o relaţie stabilă, o afacere profitabilă, toate îi merg ca pe roate Andreei Marin. Vedeta s-a declarat în repetate rânduri mulţumită, că duce o viaţă echilibrată.

Cum arăta Andreea Marin în anul 2001

În arhiva Viva! am descoperit un shooting foto uimitor cu Andreea Marin. În anul 2001, vedeta prezenta „Surprize surprize” la TVR 1. Datorită popularităţii şi imaginii pe care şi-o crease, aceasta devenise încă de pe atunci o adevărată femeie de afaceri.

„Televiziunea îmi ocupă doar o parte din timp şi, în felul acesta, pot să mă ocup de afacerile mele. Sunt conştientă că nu voi fi toată viaţa vedetă de televiziune şi încerc să-mi construiesc, în paralele, o carieră durabilă.”, spunea atunci Andreea Marin.

Iată o galerie foto cu vedeta din anul 2001 şi 2017.

Citeşte şi:

Mesajul transmis de Bianca Drăgușanu după scandalul cu Gabriela Cristea: 'S-a înțeles?'

Andreea Marin în 2001Andreea Marin în 2001

Foto: Arhiva Viva!

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton