Andreea Mantea, în costum de baie la 31 de ani! Prezentatoarea TV face furori

 Pirvu Cristina
.

Andreea Mantea, în costum de baie. Prezentatoarea TV a născut în urmă cu câţiva ani cu băieţel superb, pe David, iar acum se mândreşte cu un corp superb. S-a recuperat complet şi arată mai bine ca niciodată! Iată imagini cu aceasta în costum de baie! 

La 31 de ani, pe Andreea Mantea o poţi confunda cu uşurinţă cu o tânără de 20 de ani. Arată perfect şi se pare că toate orele în sala de fitness, dietele personale au dat roade. Nici urmă de celulită, de imperfecţiuni, asta pentru că acordă o mare importanţă felului în care arată!

Acum, la plajă, Andreea Mantea a făcut furori. Vedeta se află la mare cu băiețelul său, acolo se poate bucura de câteva raze de soare, departe de agitaţia din Bucureşti.

Vedeta şi-a expus prima oară corpul într-un costum de două piese, portocaliu. Atrage atenţia bustul său proeminent şi cu picioarele bine tonifiate. A doua zi, prezentatoarea TV a îmbrăcat un costum negru, dintr-o singură piesă. Priviţi imaginile pentru a vedea ce bine arată!

Andreea ManteaAndreea Mantea

Andreea Mantea spulberă toate zvonurile despre o relație cu Victor Slav

După ce s-a aflat că Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au despărțit, speculații despre o presupusă relație între prezentatorul TV și colega lui de platou, Andreea Mantea, au început să apară. Vedeta a spus clar și răspicat, în direct, ce se întâmplă cu adevărat între ei.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton