Andreea Esca îşi aniversează mama. Mesajul emoţionant transmis în zi de sărbătoare

 Pirvu Cristina
.

Andreea Esca îşi aniversează mama. Astăzi, 7 iunie, este o zi importantă în familia prezentatoarei TV. Mama sa împlineşte o vârstă frumoasă şi cu această ocazie i-a transmis un mesaj emoţionant pe care l-au putut citi toţi prietenii săi din mediul online. Iată cum arăta persoana care i-a dat viaţă în tinereţe!

Lucia Esca a împlinit astăzi 77 de ani. Fiica sa, Andreea, a făcut publică o imagine cu părintele său, din tinereţe. Spune că mama sa şi-ar fi dorit să devină actriţă, însă destinul a avut altceva rezervat pentru ea. Zeci de ani a fost asistentă medicală. A tratat sute de pacienţi aflaţi în suferinţă, le-a acordat sprijinul şi le-a redat încrederea.

Andreea Esca este mândră de mama sa, este mândră când de-a lungul timpului s-a întâlnit cu pacienţi de-ai mamei sale şi i-au mulţumit. Iată ce mesaj emoţionant a postat pe Facebook alături de o fotografie.

„Azi e ziua mamei mele  ❤️. În această fotografie era elevă la Școala Sanitară. Deși și-a dorit să fie actrița a devenit asistentă medicală. Dar eu știu că așa trebuia să fie pentru că mii de oameni bolnavi de cancer să fie îngrijiți de un om cald, bun, mereu vesel și de o empatie deosebită. Mama intra în saloane cu zâmbetul pe buze, îi distra cât putea pe pacienții ei atât de amărâți de boală și le făcea cafea. Da, există și asistente medicale că mama! De-a lungul anilor m-am întâlnit cu bolnavi care au cunoscut-o și care vorbeau așa de frumos despre mama că eram și mai mândră, și mai mândră! De fapt, mama mea iubește oamenii. Atât de simplu e! Iar eu o iubesc pe ea până la capătul infinitului' cum zicea Alexia când era mică! La fel de simplu! La mulți ani, Mama! „, a scris Andreea Esca pe Facebook.

Lucia Esca, mama Andreei Esca

Lucia Esca, mama Andreei Esca

Andreea Esca, declaraţii la VIVA! Party 2018

Andreea este una dintre cele mai ocupate femei din televiziune, dar acest lucru nu a împiedicat-o ca an de an să ia parte la evenimentul monden al anului. 'Am lipsit, cred, la o singură petrecere VIVA! Când era prea departe! Eu sunt de la știri, proximitatea e foarte importantă pentru mine', ne-a povestit Andreea, care a ales o rochie Kinga Varga pentru VIVA! Party 2018.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton