Andreea Esca, în costum de baie. Imagini rare cu prezentatoarea TV

 Stamen Diana
.

Andreea Esca s-a relaxat într-o frumoasă vacanță în Turcia, unde a petrecut momente de neuitat alături de familia ei. Prezentatoarea TV a pozat în costum de baie, imagini destul de rare cu vedeta, mai ales că suntem obișnuiți să o vedem extrem de serioasă la pupitrul știrilor.

Cei 45 de ani, Andreea Esca arată foarte bine, mai ales că de ceva timp s-a apucat și de făcut sport. Prezentatoarea Știrilor ProTV merge la sală împreună cu fiica ei și cu iubitul acesteia. Andreea Esca arată foarte bine în costum de baie, iar imaginile vorbesc de la sine.

Vedeta a postat pe una dintre rețelele de socializare câteva imagini din vacanța din Antalya, acolo unde se află împreună cu familia. Cea care i-a făcut pozele Andreei Esca este chiar fiica ei, Alexia Eram. Prezentatoarea TV a purtat un costum de baie galben cu buline albe, mai ales că această culoare este una dintre preferatele sale, după cum chiar ea a spus.

Andreea EscaAndreea Esca

Citește și: Andreea Esca şi-a schimbat look-ul pentru o perioadă. Aşa arată acum celebra prezentatoare TV

FOTO: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton