Andreea Esca a împlinit 46 de ani. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere în... cămașa de noapte

 Oana Popoiag
.

Andreea Esca a împlinit 46 de ani și a ales să-și întâmpine ziua de naștere într-un mod total diferit de cum te-ai aștepta cunoscându-i firea dinamică și agitată. În loc să aștepte miezul nopții în cine știe ce restaurant de lux, vedeta a preferat…cămașa de noapte.

Andreea Esca a împlinit 46 de ani, ocazie cu care le-a făcut fanilor din social media o surpriză, postând un mesaj în amuzantul stil caracteristic chiar înainte de miezul nopții. Prezentatoarea de știri nu și-a întâmpinat ziua de naștere în cine știe ce restaurant fancy, ci în intimitatea casei sale, îmbrăcată în cămașă de noapte. 'Mi-am pus cămașa de noapte nouă, un cadou în cap și aștept să vină ziua mea. Câți ani fac? Uitându-mă prin casă…aș zice că 18+28! Doamne, ce mulți!!!! Și tot cu mintea de la 18…! Asta cred că e grav…dar nimeni nu-i perfect:)!', acesta a fost mesajul Andreei, însoțit de o serie de fotografii amuzante din dormitor.

Andreea Esca a împlinit 46 de ani

Acesta a fost doar startul, cu siguranță că pe Andreea o așteaptă numeroase surprize de ziua sa. Una dintre ele a avut loc deja în platoul 'Vorbește Lumea!', când membrii echipei cu care lucrează au venit să îi transmită cele mai frumoase urări în direct.

'Sărbătorim prin muncă. Ziua mea a început bine. Tradiția e că… în fiecare an bătrânesc și am început să mă gândesc că am cam mulți ani, dar nu se poate face nimic. Dar să nu vorbim despre asta. Sărbătoresc alături de familie și prieteni. Am energie de la mama și de la bunica. Nu beau energizante, nu consum nimic', a declarat vedeta în cadrul emisiunii.

Andreea Esca a împlinit 46 de ani

Totuși, știrista este una dintre femeile pe care trecerea vremii nu pare să le afecteze prea mult, așa cum a observat și chirurgul estetician Adina Alberts: 'Andreea Esca nu agreează îmbunătățirile estetice, nu-și face așa ceva. Acum câțiva ani am văzut că a încercat un pic de botox pe frunte și știu că nu i-a plăcut. Nu dă doi bani pe aceste intervenții, e și asta o atitudine. Atâta timp cât ești mulțumit de tine și nu pui foarte mare preț pe felul în care îmbătrânești…'

Foto: Instagram

Citește și:

Corina Caragea a cheltuit o avere în vacanţa în Japonia: „A fost un şoc din toate punctele de vedere!'

Mădălin Ionescu o apără pe Cristina Șișcanu, după ce aceasta a fost ținta unui val de critici dure

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton