Andreea Berecleanu și Andreea Esca sunt prietene, în ciuda zvonurilor. Despre ce discută când se întâlnesc

.
Andreea Berecleanu și Andreea Esca sunt prieteneAndreea Berecleanu și Andreea Esca sunt prietene

Chiar dacă prezintă principalele știri ale zilei la posturi concurente, în viața de zi cu zi Andreea Berecleanu și Andreea Esca sunt prietene. Acestea s-au întâlnit la un brunch fashion, unde au vorbit despre pasiunea comună pentru haine și…filme romantice italienești.

Andreea Berecleanu și Andreea Esca sunt prietene, chiar dacă le vedem în fiecare seară la pupitrul știrilor, la posturi concurente. Cele două vedete au nu doar o relație apropiată, ci și pasiuni comune. Ca dovadă, acestea s-au întâlnit la un brunch fashion înaintea minivacanței de 1 mai, unde au probat ținute din noua colecție de primăvară/vară 2018 Stefanel și s-au bucurat împreună de răsfățul pus la cale de organizatori: delicatese, șampanie, cafea, liliac, lalele și lăcrămioare.

Andreea Berecleanu și Andreea Esca sunt prietene

Ambele vedete au ales să își facă fotografii pe balconul magazinului din Piața Romană, ce a servit drept photo corner pentru invitații provocați să trăiască o experiență similară filmele romantice italienești. Oaspeții au avut ocazia să își aleagă pentru fotografii diverse mesaje în acord cu personalitatea lor, scrise pe o serie de mici panouri. Dacă Andreea Berecleanu a ales mesajul 'Limited Edition', Andreea Esca a preferat varianta 'if you obey all the rules you miss all the fun.' (nr. 'dacă respecți toate regulile, pierzi toată distracția.')

Despre relația sa cu Andreea Esca, Andreea Berecleanu a dat detalii într-una din edițiile emisiunii online Interviurile VIVA!: 'Au fost foarte multe momente în care eu am apărut spontan alături de Andreea. Cei trecuţi de 40 sau de 50 de ani ştiu, eu am avut o perioadă în care am lucrat în trustul concurent. Am lucrat cu toţii. Cu Mihai Dedu, cu Mihai Codreanu, Cu Oana Andoni. Relaţiile erau foarte bune între noi. Au rămas la fel. Avem copii de vârste apropiate. Eva se cunoaşte cu Alexia. Se cunosc foarte bine. Vorbesc între ele. Ele au o lume comună. La fel eu şi Andreea. Avem amintiri comune, un început comun. Ea este foarte ocupată, eu la fel, ne bucurăm când ne vedem la aceste evenimente. Nu vorbim de serviciu.'

Foto: Mihnea Ratte

Citește și:

Laura Cosoi, în costum de baie, cu burtica la vedere. Vedeta mai are puțin și naște

 Cum s-au îmbrăcat vedetele în minivacanța de 1 Mai. Vezi aici cine a făcut show!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton