Andreea Bănică vorbește pentru prima dată despre nașterea naturală și despre chinurile îndurate atunci când a adus pe lume cei doi copii

 Popescu Alexandra
.

După ce a născut de două ori, Andreea Bănică vorbește pentru prima dată despre nașterea naturală și dezvăluie de ce nu a mai apelat la această variantă, deși și-a dorit foarte mult.

Teama de durerile mari pe care le persupune o naștere naturală a fost unul dintre motivele pentru care artista a ales cezariana. Aceasta a dezvăluit cum s-a desfășurat venirea pe lume a fetiței ei, Sofia, și prin ce chinuri a trecut.

„Recunosc, la prima sarcină nu m-am gândit nicio clipă să nasc natural… mi se părea că nu am nicio variantă de a scoate copilul fără să simt durere. Îmi făceam tot felul de filme în cap (cum o să fie, dacă o să mă doară, etc.) Ce mai, am intrat în panică mare. Țin minte că mă programasem pentru cezariană, însă îmi era foarte frică de operație în sine și, când m-am întâlnit cu anestezistul care mi-a spus că voi fi perfect conștientă și că nu mă poate adormi, am crezut că o să mor pe masa de operație! Cu tot cu programare, mi s-a rupt apa la două noaptea. În urma unei băi fierbinți, m-au luat dureri mari, de nu m-am mai putut ține pe picioare… Ce să mă mai îmbrac, să-mi iau geanta pregatită, am plecat în trening și crocsi, neputând să mă mai concentrez să îmi iau cele necesare. Am făcut 40 de minute pe drum și am crezut că sar din mașină de dureri, iar când am ajuns la spital mi s-a spus că o să nasc cu anestezistul de serviciu…', a scris Andreea pe blogul ei.

Din fericire pentru cântăreață, nașterea s-a defășurat în condiții normale și spune că recuperarea după cezariană nu a fost foarte ușoară, dar nici nu i-a pus probleme.

Și-a dorit foarte mult să nască natural a doua oară

La cea de-a doua naștere, Andreea și-a dorit foarte mult să nască natural, însă durerile au făcut-o să se răzgândească în ultimul moment.

„La a doua sarcină s-a repetat faza cu ora. Noah Andrei a vrut să vină pe lume mai repede și de data asta am ajuns la spital la patru dimineața, după o zi în care mă luaseră durerile. Mi-am dorit toată sarcina să nasc natural, însă după o zi întreagă de dureri nu am mai suportat altele și i-am spus doctorului să îl scoată mai repede, să știu că este bine, să nu se întâmple ceva cu el dacă aș fi născut natural. De data asta nu m-am mai panicat, am respirat ușor, m-am îmbărbătat singură, iar recuperarea a fost mult mai ușoară și mai rapidă. A doua zi eram cam singura care mă plimbam prin maternitate', a mai dezvăluit artista.

Deși a doua sarcină a fost mai grea ca prima, se pare că Andreea s-a recuperat mai repede după nașterea lui Noah.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Andreea Bănică și-a cumpărat apartament de 900.000 de euro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton