Andreea Bănică i-a tăiat moțul lui Noah! Imagini fabuloase de la eveniment

 Stamen Diana
.

Weekendul ce tocmai a trecut a fost unul important în familia Andreei Bănică și a lui Lucian Mitrea. Vedeta i-a tăiat moțul băiețelului său, Noah Andrei. La eveniment au fost prezente nume importante din showbiz-ul românesc.  

În urmă cu aproximativ un an, artista devenea mamă pentru a doua oară și aducea pe lume un băiețel perfect sănătos ce avea să le umple viața de bucurie. Weekendul a fost unul plin de bucurie pentru Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Cei doi i-au tăiat moțul micuțului Noah Andrei, iar petrecerea a fost una excepțională, unde toată lumea s-a simțit extraordinar.

'Astăzi ne-am luat moțul. Noah Andrei.', a scris Andreea Bănică pe una dintre rețelele de socializare. La eveniment au fost prezenți nașii micuțului Noah, dar și alte persoane celebre. Valentina Pelinel a fost și ea invitată la eveniment. Tortul pe care Andreea Bănică i l-a comandat băiețelului său a fost parcă desprins din povești. De la eveniment nu putea lipsi nici Sofia, fetița cea mare a cântăreței. Micuța a stat mereu în preajma frățiorului ei și s-a distrat de minune alături de invitați.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea se iubesc de mai bine de 16 ani, iar familia pe care o au este una fericită. Fiecare moment pe care îl petrec împreună este un prilej de bucurie pentru ei.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton