Andreea Bălan vrea să fie mamă din nou. Iată cum reamenajează casa pentru micuța Ella!

 Popescu Alexandra
.

De când este mama, Andreea Bălan nu mai poate de fericire. Cu toate că fetița ei, Ella, este prea mica să îi fii putut face o surpriză de mărțișor, un zâmbet este de ajuns ca Andreea să se topească și să viseze la ziua în care micuța o va putea pupa.

Nu se compară cu nimic sentimental când copilul zâmbește la tine. E ceva nou pentru mine', a spus Andreea la Xtra Night Show.

Micuța Ella, așa cum este și normal, este răsfățata familiei, iar toată lumea care stă în preajma ei trebuie să fie bine dispusă pentru ca ea să se simtă bine, să fie fericită și să zâmbească. Cu toate astea, George, iubitul Andreei, este cel mai chinuit dimineața.

„Eu pe George îl iubesc mai mult văzându-l cât de frumos se poartă cu Ella. La 6 dimineața e în picioare (Ella) și stă tati cu ea. Buni stă cu ea de la 14 la 19', a mai spus vedeta.

Pentru că fiica Andreei crește rapid, aceasta și-a făcut deja planul pentru ca micuța să fie în siguranță atunci când va începe să umble prin casă.

Urmează să punem gărduleț la scări și sus și jos. Are camera ei. Are jucăriile puse într-un țarc aranjate frumos. Mă simt împlinită și cred ca facem o treabă foarte bună'.

Ella este deja cea mai mare fană a mamei sale. „Carusel', „Zizi', „Baila' sau „Iubi' sunt piesele Andreei Bălan pe care micuța ei le ascultă și le adoră. În plus, adoră să se uite la Duck TV.

Andreea are însă planuri mari pentru viitor: „Pot să spun că mă mai gândesc la un copil, doi pentru că am ajutor'.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Andreea Bălan se va căsători în Los Angeles

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton