Andreea Bălan și-a botezat fiica. Iată ce ținute a ales pentru marele eveniment!

 Popescu Alexandra
.

Andreea Bălan și-a botezat fetița, pe Ella (6 luni), sâmbătă, la Biserica Doamna Oltea din București. Deși a fost un eveniment restrâns, la care a fost interzis filmatul, artista și-a ales cu grijă ținutele pentru petrecere.

La biserică, Andreea a ales o rochie roz pal, până peste genunchi și sandale în aceeași nuanță. Look-ul său a fost completat de o coafură lejeră, artista alegând buclele. Pentru petrecerea de la Palatul Bragadiru, cântăreața a ales o rochie lungă, până în pământ, albastru închis, care îi lăsa umerii goi, accesorizată cu o centură neagră în jurul taliei. Ambele ținute au fost creația designer-ului Athena Philip.

Pe de altă parte, George Burcea a purtat un costum negru, cămașă albă și cravată roz pal, în aceeași nuanță cu rochia de zi a Andreei.

La eveniment au luat parte familia și câțiva prieteni, printre invitați numărându-se și Ozana Barabancea, Andreea Antonescu și Petrișor Ruge. Cei prezenți la petrecere nu au avut voie să filmeze deloc, iar din această cauză George (sau Jorge) a fost dat afară din cauză că făcea un live în locație.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit, luna trecută, în Malibu. Ceremonia a fost una restrânsă, pe plajă.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Andreea Bălan s-a căsătorit într-un decor idilic. Care este povestea rochiei ei de mireasă 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton