Andreea Raicu a ajuns la echilibrul emoţional: "Nu m-aş întoarce la niciun moment din viaţa mea!"

 Pirvu Cristina
.

Andreea Raicu este pe deplin fericită. Trăieşte în prezent şi nu se mai gândeşte deloc la trecut. Iată cu ce sfaturi a venit vedeta în ajutor celorlalţi! 

Vedeta a ajuns acum, după ani la rândul, într-un echilibru emoţional. A învăţat să trăiască în prezent şi nu în trecut, aşa cum fac majoritatea dintre noi. Andreea Raicu ştie să se bucure de fiecare moment din viaţa sa şi să îl preţuiască la adevărata valoare.

Singură, vedeta a învăţat că e important să petreci timp cu tine, să te cunoşti mai bine şi să dobândeşti cunoştinţe. Spre exemplu, ei îi place foarte mult să citească, să petreacă foarte mult timp cu familia sau cu persoanele dragi din viaţa sa.

„Cu foarte multă răbdare, stând cu tine, aflând care sunt lucrurile importante pentru tine, care sunt resursele tale şi ceea ce te face pe tine fericit. Foarte multe lucruri mă fac fericită. Am renunţat la tot ceea ce mă agita. Îmi place să stau acasă să citesc o carte, îmi place să stau cu oamenii dragi. Noi de cele mai multe ori nu trăim în prezent, trăim în trecut, niciodată nu suntem ancoraţi în prezent care contează cel mai mult. Nu m-aş întoarce la niciun moment din viaţa mea pentru că fiecare moment m-a ajutat să fiu aici. Am învăţat că momentele neplăcute m-au ajutat să devin ceea ce sunt astazi.” a dezvăluit Andreea Raicu.

Citeşte şi: Alexandru Arșinel, declaraţii după infarctul suferit: „Mă gândeam că acum ar trebui să îmi vină și mie rândul'

Fiica Andreei Marin a împlinit 10 ani! Violeta a avut parte de primele surprize

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton