Andra și Delia, marile câștigătoare la gala Premiilor Muzicale Radio România 2017

 Popescu Alexandra
.

Andra a fost una dintre marile câștigătoare la gala Premiilor Muzicale Radio România 2017, ajunsă la a 15-a ediție. Cu trei dintre cele mai importante trofee a plecat artista acasă.

Andra a primit pentru a șasea oară premiul pentru „Cea mai bună voce feminină' și a mai plecat acasă și cu trofeele pentru „Piesa anului („Iubirea schimbă tot')' și „Cel mai bun videoclip'.

„Sunt cea mai fericită!!! Am primit trei premii la Gala Premiilor Radio România. Cea mai bună voce & Cel mai bun videoclip & Piesa Anului 2016! Nimic nu ar fi posibil fără echipa mea grozavă care mă face să mă simt puternică pe scenă! Mulțumesc din suflet tuturor celor care mă ajută sa fiu Andra, așa cum simt', a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Și Delia s-a aflat printre marile câștigătoare ale serii, primind și ea tot cu trei trofee. Aceasta a ieșit învingătoare la categoriile „Albumul anului („Deliria')', „Cea mai bună piesă pop' și „Cel mai bun duet („Gura ta' feat. Deepcentral)'.

Carlas Dreams, însă, a primit premiul cel mare: „Artistul anului'.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Andra lansează videoclipul noului ei single, „La Refren'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton