Andra, recunoscătoare de 8 martie: "Mama mea e cea mai puternică din lume!"

 Pirvu Cristina
.

Andra, recunoscătoare de 8 martie. De Ziua Internaţională a femeii, artista a ţinut neapărat să îi transmită mamei sale o urare deosebită care să îi umple inima de fericire. Această declaraţie de dragoste o merită toate mamele, ce frumos!

Elena, mama Andrei, a primit cel mai frumos mesaj din partea fiicei sale. Cântăreaţa a postat în mediul online o imagine cu părintele său care o ţine pe micuţa Eva în braţe. În descrierea fotografiei, artista a scris cât de mult îşi iubeşte mama, că nu s-ar descurca fără ea.

Ştie că a moştenit foarte multe de la cea care i-a dat viaţă şi că îi va fi veşnic recunoscătoare.

„Astăzi, când mi-e greu, adesea mă gândesc: „Oare ce ar face mama în locul meu?” și găsesc imediat soluția. Toată lumea îmi spune că semăn cu mama mea. 
Și deși știu că ei se referă la ochi sau la zâmbet, eu mă bucur să aud asta și sper să semăn și la putere. Mama mea e cea mai puternică din lume. Mama mea are superputeri.”, a scris Andra pe Instagram.

Citeşte şi:

Claudia Pavel, despre viața după Exatlon, Cătălin Cazacu și problemele de sănătate

Mama Andrei şi Eva

Mama Andrei şi Eva

Andra, despre timpul petrecut cu David şi Eva

„Eu am de multe ori concerte sau evenimente care mă țin ocupată în weekend, așa că, în timpul săptămânii, încerc să ies eu cu Eva în parc, să îl duc și să îl iau pe David de la școală, să îl duc la engleză, ca orice alt părinte. Ne ajută mult părinții noștri, avem și o bonă pentru Eva, dar tot încercăm să stăm mult cu copiii, nimic nu compensează clipele astea.”, a spus artista pentru VIVA!.

Învață și tu una dintre aceste poezii despre mama!

Foto: Instagram, Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton