Anda Adam, primele declarații despre cel de-al doilea copil: „Ne dorim un băiețel”

 Popescu Alexandra
.

La aproape doi ani de când a devenit mama unei fetițe, Anda Adam a vorbit pentru prima dată despre cel de-al doilea copil. Artista își dorește să devină din nou mamă, însă de băiat de această dată.

Venirea pe lume a micuței Evelyn i-a schimbat viața Andei Adam. Chiar dacă micuța o ține trează și îi ocupă tot timpul atunci când nu este la concerte, artista se gândește serios la al doilea copil și speră ca într-un viitor apropiat să aibă și un băiețel.

Vezi și: Anca Lungu a vorbit pentru prima dată despre divorț: „Sunt câteva luni bune de când merg la psiholog'

„Evelyn e mai mult fata lui tati. Când n-am treabă cu muzica, prefer să stau cu ea. Acum avem şi o bonă. Ea nu plânge după mine, dar întreabă când se trezeşte. I se explică faptul că sunt la concerte. În momentul în care devii părinte, ţi se schimbă viaţa, priorităţile. Nu prea am mai dormit în ultimul timp, am foarte mult de recuperat. Ne mai gândim la un copil, dar aşteptăm să mai crească Evelin. Noi ne-am dori să avem şi un băieţel, pentru că avem deja o fetiţă, dar orice ne dă Dumnezeu e binevenit', a spus Anda Adam, potrivit Cancan.

Anda Adam și Andrei Nicolescu sunt căsătoriți din anul 2015, an în care a venit pe lume și Evelyn, care împlinește doi ani la finalul lunii noiembrie.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton