Anca Serea, mamă pentru a şasea oară? "Suntem tineri şi avem energie!"

 Pirvu Cristina
.

Anca Serea şi Adi Sînă au recunoscut că vor să devină din nou părinţi! Au în plan să aibă cel de-al şaselea copil! Iată ce declaraţii surprinzătoare a făcut mămica!

Odată cu ziua de Moş Nicolae, Anca Serea a povestit că îşi mai doreşte un copil. Dimineaţa aceasta a fost una dintre cele mai fericite pentru ei. Moşul le-a adus cadouri deosebite.

„Copiii au primit ce şi-au dorit, plastilină, cărţi, hăinuţe, jucării, ceva dulciuri. Nuieluşă nu au primit.  (…) Eu am primit o floare foarte frumoasă şi o mască de faţă şi produse cosmetice şi ciocolată. Adi a primit o pereche de papuci foarte frumoşi din catifea şi un halat de mătase, îşi dorea de mult timp asta”, a spus Anca Serea la Antena Stars.

Despre o viitoare sarcină, Anca Sînă Serea nu spune nu. Ea şi Adi au în plan cel de-al şaselea copil.

„E posibil şi un al şaselea copil, dar nu acum. Nu sunt însărcinată, dar este în proiect. Suntem tineri şi avem energie. Vreau să fiu Albă ca Zăpada cu cei şapte pitici”, a mai adăugat Anca Serea.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton