Anca Serea dezvăluie trucurile ei pentru un păr sănătos și un ten fără imperfecțiuni

 Popescu Alexandra
.

Deși are cinci copii și o viață foarte ocupată, Anca Serea mai are, pe lângă o siluetă de invidiat, un păr sănătos și strălucitor, dar și un ten impecabil. Secretul ei? Folosește doar produse naturale.

Până la vârsta de 36 de ani, Anca nu s-a vopsit niciodată și și-a propus ca până la 40 de ani să nu o facă, chiar dacă se mai văd 2-3 fire de păr alb. Vedeta susține ca nu face nimic special pentru a avea un păr ca al lui Kim Kardashian, ci doar folosește ulei de argan și un produs din plante. În plus, mai apelează la un truc: își clătește vârfurile cu apă rece, ceea ce îi dă strălucire frumosului ei păr brunet.

Citește și: Însărcinată în 6 luni, un fotomodel de fitness a scandalizat internetul cu fotografiile sale. Cum să arăți așa?!

Un alt aspect important al îngrijirii părului este cantitatea de produse de styling pe care o folosește. „Nu folosesc multe produse de styling pentru că nu îmi place să fie foarte încărcat. Nu pun mai mult decât dimensiunea unui bănuț de orice produs ca să nu fie îmbâcsit', a mărturisit Anca pentru Viva! Pe lângă toate acestea, de două ori pe an își face măști cu ulei de migdale dulci sau de ulei de argan cu avocado.

Anca se mai poate lăuda și cu un ten curat, așa că pentru a-l menține sănătos și frumos, vedeta ascultă sfaturile bunicii sale: „Cel mai bun gomaj preluat de la bunica mea pentru tenuri fără probleme este cel din mălai. Îl fac tot timpul'. Pe lângă acest gomaj, Anca folosește apa termală pe care o aplică pe față si pe gât după ce se demachiază. Ca măști de față ea recomandă: „Îți poți face mască dintr-un avocado si ulei de măsline, din ulei de cocos, de argan si de migdale dulci', ne sfătuiește frumoasa mămică. Fructele și legumele de acasă în combinație cu vitamina A devin și ele măști benefice pentru ten.

Laura Oaida

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton