Anamaria Stancu a intrat în depresie după ce a născut: „Acum sunt spre vindecare!”

 Popescu Alexandra
.

A trecut doar o lună de când Anamaria Stancu și Tudor Ionescu de la Fly Project au devenit părinți, însă au apărut și primele probleme pentru cei doi. Anamaria a intrat în depresie după ce a născut.

Multe mame se confruntă cu depresia postnatală. Acum, Anamaria Stancu a recunoscut că perioada de după ce a născut a fost una grea pentru ea pentru că se temea pentru fiica ei și voia tot timpul să fie totul perfect.

Vezi și: Medicul Adina Alberts o critică dur pe Mariah Carey: „Este foarte grasă'. Ce spune despre artistă și ce intervenții are, de fapt, Kim Kardashian

„Tudor a ținut-o pe Ilinca în brațe fix de două ori și nu mai mult de un minut. Sunt încăpățânată și vreau să o alăptez minimum 6 luni. Până nu ai un copil nu-ți dai seama. Din păcate, am făcut și o mică depresie pentru că eu sunt panicoasă de fel. La cea mai mică chestie mă speriam și mă gândeam să nu pățească ceva. Acum sunt spre vindecare. Dacă eram singură era mult mai rău', a spus Anamaria într-o emisiune TV.

Tudor a susținut-o moral pe soția lui și i-a fost aproape în momentele grele, însă motivul pentru care nu și-a ținut fiica în brațe a fost simplul fapt că se temea să nu îi facă vreun rău.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton