Anamaria Prodan şi-a lăsat mama în spital. Ce a fost nevoită să facă impresara

 Pirvu Cristina
.

Anamaria Prodan şi-a lăsat mama în spital. De când s-a îmbolnăvit, impresara a fost mereu alături de Ionela Prodan. A stat cu ea în spital, însă acum, se pare că are anumite obligaţii. Duminică, Anamaria a fugit din salonul mamei şi i-a sărit în ajutor lui Adrian Mutu. 

Anamaria Prodan s-a concentrat în ultimul timp asupra stării de sănătate a mamei sale. A fost mereu alături de ea, la orice oră. Ştim deja că ea este cea mai bună femeie impresar din România. Anamaria Prodan încearcă să nu îţi neglijeze nici cariera. Impresara i-a fost alături lui Adrian Mutu, care a fost numit în weekend antrenor al echipei FC Voluntari.

Anamaria Prodan a postat o imagine în online în care este foarte zâmbitoare alături de Adrian Mutu. Ea a postat şi un mesaj deosebit fostului internaţional. Să sperăm că lucrurile sunt mai bune pentru mama ei, mai ales că Anamaria Prodan are un zâmbet larg pe faţă şi pare că se simte bine.

„#anamariaprodan #adrianmutu #mister #fcvoluntaricoach#lovemylife❤️ #lovefootball❤️⚽️ „, a scris ea.

Boala care o macină pe Ionela Prodan

Vârsta și afecțiunile la nivelul sănătății nu iartă pe nimeni, iar mama Anamariei Prodan s-a confruntat cu mai multe încercări, pe planul acesta, în ultimele luni. Zilele trecute, celebra artistă a ajuns din nou pe mâinile medicilor, eveniment care a dat naștere unor informații chiar sumbre. Fapt care a deranjat-o enorm pe Anamaria Prodan, nu de alta, dar nimănui nu-i pica bine zvonurile alarmante, lansate pe seama stării de sănătate a părintelui său. Așadar, e un lucru cert. Ionela Prodan trebuie să mai rămână o perioadă la spital, acolo unde medicii îi acordă cea mai bună îngrijire: Anamaria merge să o vadă în fiecare zi și e optimistă că mama ei își va reveni. Are aceeași problemă de sănătate pentru care a fost internată și în ianuarie, infecția de la nivelul valvei (n.r. inimii) a revenit. E foarte bine că se află la spital, pentru că urmează un tratament precis, iar medicii o pot supraveghea în fiecare clipă. Ana are multe treburi și nu poate sta cu ea acasă, non-stop, deci e mult mai bine că se află în spital și că se bucură de toată atenția. Ar fi exclus ca Ionela Prodan să fie externată și să stea singură', a declarat o sursă apropiată familiei, pentru VIVA!

Ionela Prodan și-a făcut testamentul

Ionela Prodan are două fete, pe Anamaria Prodan Reghecampf și pe Anca, cea din urmă fiind stabilită în Statele Unite ale Americii. Interpreta de muzică populară are și patru nepoți, Laurențiu Jr., Sarah și Rebecca, aceștia fiind copiii Anamariei Prodan, dar și pe fetița Ancăi.

Interpreta de muzică populară s-a gândit în urmă cu mult timp la averea ei și cum să o împartă pentru ca nimeni să nu se certe pe moștenire. 

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton